Για ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ Ν. Ανδρουλάκη-Ε. Χρονοπούλου-Ε. Καϊλή μιλάει νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό»;…!

0
300

-Τι έχουν στα χέρια τους οι Μυστικές υπηρεσίες; Άντρα οργίων Βρυξέλες και Στρασβούργο!

Με Nεότερο δημοσίευμα εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή στην υπόθεση της Ελένης Χρονοπούλου όπου αναφέρεται ότι ο Ν. Ανδρουλάκης είχε ταυτόχρονη ερωτική σχέση και με τις δύο!

Όλα αυτά υποτίθεται ότι είχαν καταγραφεί από το «Predator» στις παρακολουθήσεις που είχαν κάνει από την ΕΥΠ σε βάρος του και τώρα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση γιατί εκβιάζεται και από την κυβέρνηση και από τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει με χαρακτηριστικό τίτλο στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα «Μακελειό» η «Τριγωνική Σχέση Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-Έλενας Χρονοπούλου-Εύας Καϊλη» και προσθέτει, εάν μιλήσει «πέθανε».

Σημειώνεται ότι ήδη από χθες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρώτο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» που συνδέει άμεσα την καταγγέλλουσα «βιασμό» και «ξυλοδαρμό» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη, την Ελένη Χρονοπούλου, ανώτερη υπάλληλο του ΠΑΣΟΚ Βρυξελλών, ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και τότε Ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη!

Ο οποίος με την σειρά του «φωτογραφιζόταν» από εμετικά φιλοκυβερνητικά δημοσιεύματα και υπονοούμενα που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και το σύστημα Predator (δηλαδή την παράλληλή ΕΥΠ) αντίστοιχα, ότι…«χειροδικούσε κατά γυναικών»!

Τότε, στις 8 Αυγούστου έγραφε σχετικά το «pronews.gr» για τις προσπάθειες των Κυβερνητικών (διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός) να παρουσιάσουν τον Ν. Ανδρουλάκη ως «ένοχο ξυλοδαρμού γυναικών»:

Οι υποθέσεις των Ελλήνων πρώην Ευρωβουλευτών Μ. Σπυράκη, Ε. Καϊλή και Α. Γεωργούλη από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αντιστοίχως, δημιουργούν πρόβλημα εικόνας στη χώρα, αφού στο εξωτερικό βλέπουν τα ονόματα των Ελλήνων Πολιτικών να εμπλέκονται μόνο σε σκάνδαλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here