Γιώργος Θωμάκος: Μια «ήσυχη» δύναμη στην Αυτοδιοίκηση με πλούσια πολιτική παρακαταθήκη!

0
247

Μια «ήσυχη» δύναμη στην Αυτοδιοίκηση, ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος ξεδιπλώνει στην "Α" ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής του και δεν κρύβει το κόστος να είναι κανείς πολιτικός.

Αθόρυβος, μεθοδικός, οξυδερκής, με λιτό προσωπικό και οικογενειακό βίο, πίστη στον Θεό, αλλά και με πλούσια πολιτική εμπειρία, μια «ήσυχη» δύναμη στην Αυτοδιοίκηση, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος…….ανοίγει την καρδιά του στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ.

Η καρδιά του πρώτου πολίτη, η καρδιά ενός νέου ανθρώπου πρωτίστως, που κλήθηκε από τους συμπολίτες του να αναλάβει τα ηνία ενός απαιτητικού ως προς την ανθρωπογεωγραφία και την έκτασή του Δήμου, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη στις δημοτικές εκλογές του 2014, χτυπάει πάντα στους παλμούς της πόλης του.

Από τα πρώτα μαθητικά χρόνια, τις νοσταλγικές εικόνες και την ανεμελιά των 80’s, τότε που άρχισε να αλλάζει εικόνα η Κηφισιά, την πολιτική και δημοτική δράση τριών δεκαετιών μετέπειτα, ο Γ. Θωμάκος, στα τα 49 χρόνια του σήμερα, ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της Αυτοδιοίκησης, παρά τις δυσκολίες, τον ανηφορικό δρόμο και τα «πέτρινα» χρόνια που διάγει η χώρα μας. 

Αντίθετα με τις προβλέψεις της προεκλογικής περιόδου του 2014, σήμερα στην «πολιτική πλατεία» της Κηφισιάς χαρακτηρίζεται ακόμα και από αντιπάλους του ως δήμαρχος δεκαετίας. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα και αυτά τα γνωρίζει μόνο ο Θεός. Εγώ εγκαίρως, φυσικά, θα ανακοινώσω την απόφασή μου για τη διεκδίκηση της επόμενης δημοτικής περιόδου», λέει ο Γιώργος Θωμάκος. 

Το «μικρόβιο» της πολιτικής μπαίνει στον άνθρωπο από πολύ νέος, του καθορίζει τη ζωή, έχει μεγάλο κόστος και μπορεί να προκαλέσει πολλές καθυστερήσεις στην επαγγελματική και οικογενειακή του εξέλιξη. «Σε μένα αυτό συνέβη και στους δυο τομείς», τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κηφισιάς. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από εκείνα τα πρώτα χρόνια… 

Η συνέχεια της εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη του Δημάρχου Κηφισιάς ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here