Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η σύζυγος του Στάθα-Η τραγική στιγμή της δολοφονίας του έξω από το σπίτι.

0
292

Τρία είναι τα σημεία κλειδιά για τις Αρχές για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ:

-Δύο εκτελεστές,

-Μία μηχανή,

-Χαριστικές βολές.

Οι Αρχές γυρίζουν το χρόνο πίσω, σύμφωνα με το Star, και ανασύρουν ανεξιχνίαστα συμβόλαια θανάτου, όπου οι εκτελεστές έδρασαν με τον ίδιο τρόπο.

Το ζητούμενο δεν είναι να φτάσουν οι Αρχές μόνο στους εκτελεστές αλλά και στον ηθικό αυτουργό. «Θα μιλήσει αυτός ο άνθρωπος να αποκαλύψει ποιος ή ποιοι τους έβαλαν μπροστά. Από τη στιγμή που θα μιλήσουν υπογράφουν το δικό τους συμβόλαιο καταδίκης»…λέει ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Αθανάσιος Κατερινόπουλος.

Οι Αρχές αναζητούν τον κοινό παρονομαστή εξετάζοντας κυρίως 4 συμβόλαια θανάτου: Ενός 38χρονου και ενός 56χρονου τον Δεκέμβριο του 2020, ενός 50χρονου τον Νοέμβριο του 2019 και την εκτέλεση ενός 45χρονου τον Ιούνιο του 2018. Όλοι τους έφεραν τραύματα από πολλές σφαίρες, όπως και ο Γιώργος Καραϊβάζ.

«Η χρήση 10 πυροβολισμών για να επιφέρουν θάνατο είναι και ένα μήνυμα το οποίο πρέπει να ερμηνευθεί. Δηλαδή θα μπορούσαν και με λιγότερους να έχουν προκαλέσει θάνατο και συνέχισαν και πυροβολούσαν και χαριστικές βολές»…λέει στο Star ο ιατροδικαστής Σωτήρης Τσαντίρης.

Οι Αρχές έχουν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δυο εκτελεστές έχουν σκοτώσει ξανά στο παρελθόν, παίρνοντας εντολή από τον ίδιο άνθρωπο που ήθελε νεκρό τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Συγκλονίζουν η μάνα και η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», βρέθηκε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα  η οποία κάθισε στην θέση που καθόταν πάντα ο αείμνηστος δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβαζ, η οποία είπε ότι τον αναζητά συνέχεια:

«Σηκώνομαι το βράδυ και φωνάζω Γιώργο μου, Γιώργο μου. Σήμερα όταν έσβησα το καντηλάκι του για να βάλω νέο φιτίλι άκουσα έναν θόρυβο από το δωμάτιο του. Πήγα εκεί και δεν ήταν κανείς. Λέω ο Γιώργος μου είναι…».

Η κυρία Παναγιώτα απηύθυνε έκκληση στις αρχές να επικηρύξουν και να βρουν τους φονιάδες του παιδιού της. «Για να ησυχάσει η ψυχούλα του και οι δικές μας. Έχει μείνει πληγή μέσα στην καρδιά μου».

Η αδελφή του από τη Γερμανία όπου βρίσκεται είπε ότι δεν μπορεί να το πιστέψει: «Προσπαθώ να συνέλθω»…τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code