Γιώργος Κύρτσος: ΓΙΑΤΙ πρέπει να παραιτηθεί άμεσα ο Μαργαρίτης Σχοινάς από την Κομισιόν;;

0
232

«Για τις υποκλοπές δεν είπε τίποτα, μόνο ένα άρθρο στην Καθημερινή που δεν έλεγε τίποτα. Δεν παρενέβη για να προστατεύσει τον Ευρωπαϊκό τρόπο ζωής».

Εκτός αν θεωρεί ότι Ευρωπαϊκός τρόπος ζωής είναι να έχεις «κοριούς» και να σε χαρακτηρίζουν «Κίνδυνο για την Εθνική Ασφάλεια» όπως εμένα, τον Ανδρουλάκη, κτλ».

Όσον αφορά την υπόθεση του Κατάρ «έκανε μία δήλωση επιπέδου Καϊλή…τι ωραία τι καλά στο Κατάρ».

Είναι δυνατόν, ο άνθρωπος που ήταν το δεξί χέρι του Γιούνκερ επί πέντε χρόνια ή και περισσότερο, ξέρει από διεθνή πολιτική, να δηλώνει περίπου ικανοποιημένος για τα Εργασιακά Δικαιώματα στο Κατάρ;».

«Δεν πάω στο “σκοτεινό” σενάριο, το οποίο άρχισε ο Διεθνής Τύπος. Η La Repubblica το ξεκίνησε. Το έθεσαν στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν διάφοροι δημοσιογράφοι, δεν απάντησε. Η μη απάντηση είναι σε βάρος του κ. Σχοινά γιατί είναι “ανοιχτή” σε σενάρια.

Πάω στο σενάριο που βλέπουμε: Έναν Επίτροπο να μην μπορεί να κάνει πολιτική αξιολόγηση της κατάστασης. Πώς θα πάει μπροστά η ΕΕ, με τέτοια μυαλά;»…αναρωτήθηκε ο κ. Κύρτσος.

Ο ίδιος προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις στο Qatar Gate το οποίο, σύμφωνα με τα όσα διαρρέει το Renew Europe, πιθανότατα θα έχει εντυπωσιακή συνέχεια.

«Μας έκαναν μία ενημέρωση στην πολιτική ομάδα που ανήκω όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες τους το σκάνδαλο θα έχει εντυπωσιακή συνέχεια. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις, είμαστε στην αρχή των αποκαλύψεων»…ανέφερε ο Γιώργος Κύρτσος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here