Γιώργος Τράγκας: «Ο Κ. Μητσοτάκης είναι Μοναδικός σε μέγεθος υποταγής και υπακοής απέναντι στο Βερολίνο».

0
213

Ίσως αποδειχθεί ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι Μοναδικός σε μέγεθος υποταγής και υπακοής απέναντι στο Βερολίνο αναφέρει στον σχολιασμό του ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Θεωρεί μάλιστα πως υπακούει απόλυτα στις Γερμανικές εντολές.

Ακολουθεί ολόκληρο το άρθρο του Γ.Τράγκα:

«Όλοι στη γειτονιά βλέπουν τον κακοποιό να μπουκάρει στο σπίτι του ήσυχου και φτωχού γείτονα, αλλά κανείς δεν φωνάζει την αστυνομία. Όλοι βλέπουν να κακοποιεί τον γείτονα. Να απειλεί τον ίδιο. Να χουφτώνει τη γυναίκα του. Να θωπεύει χυδαία τις κόρες του. Αλλά κανείς δεν πηγαίνει να βοηθήσει.

Απλά όλοι αποδοκιμάζουν αυτό που συμβαίνει. Κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα με την Τουρκία. Οι εταίροι μας, οι Γερμανοί και οι άλλοι βάζουν κάθε τρεις και λίγο διαγωγή κοσμία στην Άγκυρα.

Κουνάνε με απογοήτευση το κεφάλι τους για τη συμπεριφορά της. Λένε ότι ο Ερντογάν είναι αδιόρθωτος αλλά αμέσως μετά ως Πόντιοι Πιλάτοι νίπτουν τας χείρας των για την παραβίαση των δικαιωμάτων ενός κυρίαρχου κράτους, που κατά σύμπτωση είναι ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για μια ακόμη φορά, η Τουρκία επιδιώκει τετελεσμένα στην περιοχή του Καστελόριζου. Επιδιώκει τετελεσμένα στην περιοχή του Αιγαίου.

Είναι βέβαιο ότι το πλήρωμα του Όρουτς Ρέις δεν διενεργεί καμία επιστημονική έρευνα. Είναι απλά η ναυαρχίδα, πρόσχημα μιας αρμάδας του τουρκικού στόλου που πλέει εντός κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, προκειμένου να εμπεδώσει την αμφισβήτηση και την παράνομη απαίτηση της Τουρκίας για προσάρτηση χώρου που δεν της ανήκει.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για μεγάλη και πρωτοφανή επώδυνη ήττα. Το καυτό ερώτημα πίσω από το οποίο διακρίνεται το εθνικό όνειδος, είναι πόσα έχει συμφωνήσει η παρούσα κυβέρνηση χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού, και τώρα προσπαθεί να βρει τρόπους να τα περάσει και να τα κάνει αποδεκτά από την κοινή γνώμη.

Ίσως αποδειχθεί (το απεύχομαι) ότι ο κύριος Μητσοτάκης είναι μοναδικός σε μέγεθος υποταγής και υπακοής απέναντι στο Βερολίνο. Όσα κάνει αποδεικνύουν ότι όχι μόνον μετείχε ενεργά και υπάκουα των δυσμενών εξελίξεων αλλά ευθυγραμμίζεται απόλυτα με όλους εκείνους που έχουν την άποψη ότι με κάθε τρόπο πρέπει να δώσουμε γη και ύδωρ στην Τουρκία.

Είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι οι Γερμανοί ελέγχουν ακόμη και την αναπνοή του κυρίου Μητσοτάκη. Οι Γάλλοι έχουν απομακρυνθεί πλήρως από το πεδίο των προκλήσεων καθαρά επειδή η κυρία Μέρκελ επέβαλε στον Εμανουέλ Μακρόν να μην συμπαρίσταται τόσο στους Έλληνες και να παραμείνει θεατής των εξελίξεων.

Το ερώτημα προς τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση είναι διάχυτο σε όλη τη χώρα:

-Τι έχει συμφωνηθεί;

-Ποιο είναι το εύρος των υποχωρήσεων;

-Τι κρύβεται πίσω από τις συμφωνίες της Τριμερούς του Βερολίνου;

-Τι σκοπεύει να κάνει ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος δείχνει να ασχολείται με δουλειές στις οποίες έχει οφέλη όχι η κοινωνία αλλά η οικογένειά του, το περιβάλλον του και κάποιοι επιχειρηματίες που θέλουν να κερδίσουν, ενώ η χώρα βυθίζεται σε ύφεση και οδηγείται στην κλίνη του Προκρούστη;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code