Δήλωση on camera του Νάσου Ηλιόπουλου: «Ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος-Περιμένουμε στη δημοσιότητα και τα δικά του περιουσιακά στοιχεία»

0
306

«Ο κ. Τσίπρας έδωσε στη δημοσιότητα το σύνολο των στοιχείων που τον αφορούν για την παραθεριστική κατοικία που νοικιάζει»… σημειώνει, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει και εκείνος στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία «για τα 32 ακίνητα που έχει σε Ελλάδα και εξωτερικό, για το υπερπολυτελές ρετιρέ που νοικιάζει στο Λυκαβηττό και κυρίως τα στοιχεία που δείχνουν τις ρυθμίσεις των δανείων του ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ».

«Θα περιμένουμε απαντήσεις»… καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Για να κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας, άνοιξε το λάκκο της λάσπης και τελικά έπεσε μέσα ο ίδιος.

Ο κ. Τσίπρας έδωσε στη δημοσιότητα το σύνολο των στοιχείων που τον αφορούν για την παραθεριστική κατοικία που νοικιάζει.

Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κάνει το ίδιο;

-Για τα 32 ακίνητα που έχει σε Ελλάδα και εξωτερικό;

-Για το υπερπολυτελές ρετιρέ που νοικιάζει στο Λυκαβηττό;

-Και κυρίως, τα στοιχεία που δείχνουν τις ρυθμίσεις των δανείων του, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ;

Ένας πρωθυπουργός που χρωστάει τόσα πολλά στις τράπεζες, είναι ένας Πρωθυπουργός ευάλωτος σε πιέσεις. Θα περιμένουμε απαντήσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code