Δήμος Κηφισιάς: 1,3 εκ. ευρώ οφειλές από κλήσεις των ετών 2009-2013 από την Τροχαία και την Ελληνική Αστυνομία.

0
737

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει τους πολίτες ότι οι Οικονομικές Υπηρεσίες του, απέστειλαν μέσα στο Δεκέμβριο του 2018, πακέτο 19.000 οφειλών από κλήσεις των ετών 2009-2013, των οποίων οι οφειλέτες πιστοποιήθηκαν το 2018 από το ΚΕΠΥΟ.

Το συνολικό ποσό ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες ευρώ και οι κλήσεις στην πλειονότητα τους είναι της Τροχαίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, που όπως ορίζεται από το νόμο, πρέπει να εισπραχθούν από τις Δημοτικές Υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς.

Κανένας υπηρεσιακός παράγοντας δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη παραγραφής τους διότι αυτό θα επέσυρε ποινικές διώξεις.

Είναι μια διαδικασία – μονόδρομος στην οποία δεν μπορεί να παρέμβει η Δημοτική Αρχή.

Αναγνώστης της «Kifisia Press» αναφέρει ότι πολλές από τις κλήσεις αυτές έχουν παράνομα εκδοθεί, ορισμένες από τη δημοτική αστυνομία του Δήμου τότε της Νέας Ερυθραίας, και θα έπρεπε να έχουν σβηστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Συνηγόρου του Πολίτη, αφού συνήθως από την κλήση λείπει τόσο το ακριβές σημείο της παράβασης, όσο και το χρώμα του αυτοκινήτου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν θελήσετε όμως να βρείτε το δίκιο σας, προφανώς θα στοιχίσει πάνω από τα 40,00 ευρώ που συνήθως είναι μια κλήση.

Και όσο μάλιστα πιο παλιά είναι η παρανομία τόσο πιο δύσκολο να θυμηθείτε αν διαπράχτηκε και να μπορέσετε να αποδείξετε ότι δεν την κάνατε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here