Δήμος Κορυδαλλού: Αύξηση 9% στα Δημοτικά Τέλη αλλά οι μισθοί καθυστερούν για μήνες!

0
164

Μας ήρθε στο e-mail η παρακάτω καταγγελία:

Αύξηση 9% Στα Δημοτικά Τέλη Στο Δήμο Κορυδαλλού, αλλά οι μισθοί καθυστερούν για μήνες. Πως παίρνει ενημερότητα ένας Δήμος, όταν υπάρχουν τόσα παράπονα από υπαλλήλους του; Που πάνε τα λεφτά;

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.

Η διοίκηση Κασιμάτη αδιαφορώντας παντελώς για τις επιπτώσεις που έχει η πολιτική της στους κατοίκους (οι οποίοι βρίσκονται στην χειρότερη οικονομική κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών), αποφάσισε την αύξηση των τελών καθαρισμού και φωτισμού στο 9%.

Χωρίς καν να μπει στον κόπο εύρεσης πόρων μέσα από άλλες διαδικασίες, όπως π.χ το νοικοκύρεμα του Δήμου σε πολλούς τομείς, αντί αυτού επέλεξε την απλοϊκή λύση, να χρεώσει στους δημότες τα οικονομικά προβλήματα.

Ένα μέτρο πέρα για πέρα φοροεισπρακτικό που δεν έχει καμία σχέση με την ανάπτυξη και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Η παράταξη μας καταψήφισε την εφαρμογή αυτής της εύκολης λύσης που θα πλήξει το οικογενειακό εισόδημα κάθε νοικοκυριού στην πόλη μας.

Όσο η διοίκηση παρακολουθεί τις εξελίξεις πίσω από την βιτρίνα (και κάθε φορά επαναπροσδιορίζεται πολιτικά), όσο αφήνει τα πράγματα στην τύχη της και στον αυτόματο πιλότο και όσο τα κρύβει από τις παρατάξεις και τους δημότες δίχως να αναλαμβάνει την ευθύνη, τόσο οι εξελίξεις θα είναι δυσμενείς και δυστυχώς τότε θα την πληρώσουν οι δημότες με δυσβάστακτους φόρους, έλλειψη υπηρεσιών και απολύσεις εργαζομένων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here