Δείτε τι απάντησε ο Τιτάνας Δημήτρης Καιρίδης για όσους έχασαν την ζωή τους εκτός ΜΕΘ.

0
295

-Όσοι χρειάστηκαν δεν έμειναν εκτός,

-Νικάμε στις δημοσκοπήσεις,

-Ο Τσίπρας είναι λαϊκιστής.

Υ.Γ. Κοντοζαμάνης: Κοινωνική οργή για τις δηλώσεις του ότι φταίνε οι γιατροί για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ.

Στο κόκκινο το Μαξίμου μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις Κοντοζαμάνη που ρίχνει τις ευθύνες για όσους πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ στους γιατρούς, καθώς όπως είπε: Οι γιατροί αποφασίζουν ποιος θα μείνει εκτός ΜΕΘ.

Η κυβέρνηση που χειροκροτούσε τους γιατρούς από τα μπαλκόνια τώρα που καταρρέουν όλα και η χώρα έχει πάρει την κάτω βόλτα, τα ρίχνει όλα στους γιατρούς με την ελπίδα πως θα εξαπατήσει για αλλη μια φορά τον κόσμο, όπως γίνεται πάντα, με στόχο να ξεφύγει από την κοινωνική οργή που έρχεται.

Οι δηλώσεις Κοντοζαμάνη:

Από την αρχή της πανδημίας, κανένας συμπολίτης μας, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δεν έμεινε εκτός μονάδος. Για να μπει κάποιος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πρέπει να πληρούνται κάποια κριτήρια και είναι ο γιατρός, ο θεράπων ιατρός, οι ειδικοί γιατροί οι οποίοι αποφασίζουν εάν κάποιος θα νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή όχι.

Και πολλές φορές, η απόφαση αυτή λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως είναι οι πολλαπλές συν-νοσηρότητες, οι οποίες παίζουν τον κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο, προκειμένου να ληφθεί η απόφαση εισαγωγής ή όχι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σε κάθε περίπτωση εξετάζουμε τα δεδομένα, είναι στη διάθεσή μας και θα ήθελα να το τονίσω, για μια ακόμη φορά, ότι κριτήριο δεν είναι η πληρότητα, είναι τα επιστημονικά δεδομένα τα οποία έχει ο γιατρός και η κατάσταση του ασθενούς με τα οποία ο γιατρός αποφασίζει την εισαγωγή ή μη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Άλλωστε, συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Όλοι οι θάνατοι από κορωνοϊό δεν ήταν μέσα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, υπήρξαν και θάνατοι εκτός μονάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code