ΔΕΙΤΕ το Βίντεο με τον Πρωθυπουργό που κάνει πλάκα με την απόγνωση των πολιτών που ζητούν ασθενοφόρο!

0
323

Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λατρεύει να αποθεώνει τον εαυτό του είναι γνωστό πια και αυτό είναι ξεκάθαρο σε κάθε βίντεο τύπου «backstage» που ανεβάζει. Ειδικά τώρα, κατά την προεκλογική περίοδο, η…αυτολατρεία έχει απογειωθεί!…

Άθλιο βίντεο από τον Μητσοτάκη: Κάνει πλάκα με την απόγνωση των πολιτών που ζητούν ασθενοφόρο!

Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση στο τελευταίο του πόνημα στα social media, ήταν ότι επέλεξε να συμπεριλάβει μέσα στις ανάλαφρες αναφορές και αστειότητες, ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα, γελώντας μάλιστα!

Και αυτό είναι η έλλειψη ασθενοφόρου στην περιοχή του Σχηματαρίου, την οποία, όπως είπε, του επεσήμανε μία κοπέλα. «Και πρέπει αυτό να το λύσω»…λέει ο Πρωθυπουργός με ένα πλατύ χαμόγελο στο βίντεο…

@kyriakosmitsotakis_

17 ημέρες για τις εκλογές #TikTokDocumentary #BTS #ElectionDiaries #CampaignDiaries #KiriakosMitsotakis

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Γιατί για εκείνον, είναι αστείο προφανώς το να μην έχουν οι πολίτες ασθενοφόρο όταν κινδυνεύει η υγεία τους και η ζωή τους. Ξεχνά μάλλον ότι δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα μεταφοράς με Πρωθυπουργικά αεροσκάφη.

Στην ανάρτησή του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει για το βίντεο που ανέβασε στο TikTok:

«Σκέφτηκα να σας δείξω πως είναι πραγματικά μια Προεκλογική Εκστρατεία πίσω από τις κάμερες. Τα ωραία, τα άσχημα, τα απρόοπτα. Αυτό που αποκαλούμε Backstage! H συνέχεια στο Tik Tok!»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως επιμένει πολύ άνετα να χρησιμοποιεί το TikTok, το οποίο έχει απαγορευθεί σε πολλούς Δυτικούς Αξιωματούχους, ενώ και ο ίδιος σχεδόν έναν μήνα πριν, είχε πει στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη, ότι έχει απαγορεύσει στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να έχουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή στα κινητά τους!

Αλλά φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης επιβάλει κυρώσεις μόνο όταν είναι αυτές να καταστρέψουντους Έλληνες. Ο ίδιος είναι υπεράνω νόμων και κυρώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here