Δελτίο Τύπου για τα αντιπλημμυρικά έργα – αποχετεύσεις της Εκάλης.

0
389

Ενημερωθήκαμε ότι στην Ανοιχτή Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης, Ανεξάρτητη Αγωνιστική Συνεργασία για την Αυτοδιοίκηση «ΑΝ.Α.Σ.Α.» Κηφισιάς θίχτηκε το θέμα της αποχέτευσης.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου ότι:

«επιλεκτικά έργα όπως, αποχετεύσεις όμβριων στη βάση όχι των πραγματικών αναγκών ολόκληρων περιοχών (Νέα και Κάτω Κηφισιά, Αδάμες κλπ), αλλά ταξικά – γεωγραφικά προσδιορισμένων, (Εκάλη κ.λπ.)».

Ως Τοπική Σύμβουλος στην Εκάλη και ως Αναπληρωματικός Σύμβουλος στην Εκάλη, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι καταρχάς ολόκληρη η πόλη έχει ανάγκη από αντιπλημμυρικά έργα – αποχετεύσεις όμβριων όπως και από αποχετεύσεις σχεδόν στο σύνολο της πόλης. 

Ανάλογα με τις δυνατότητες του Ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, δεν έχει δοθεί η ανάλογη μέριμνα για την προώθηση των έργων αυτών. Γενικά οι αποχετεύσεις σε μια πόλη είναι έργα ποιότητας ζωής και κρίνουν το βαθμό πολιτισμού μιας κοινωνίας. 

Όπως όλοι γνωρίζουν ο συνδυασμός «Πόλης Φως» και η επικεφαλής του κ. Συνοδινού Αγγελική έχουν άμεση προτεραιότητα την υλοποίηση των έργων αυτών και πιέζουν προς την υλοποίηση των έργων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Εμείς σαν τοπική ομάδα της Εκάλης αισθανόμαστε ότι τα έργα αυτά που έχουν ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια έχουν αργήσει και τα στηρίζουμε όπως θέλουμε να υλοποιηθούν και τα υπόλοιπα έργα με ισότιμα κριτήρια σε ολόκληρο τον ενιαίο δήμο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα έργα αυτά είναι πάγιο αίτημα των κατοίκων της Εκάλης και αφορούν την δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής. 

Επ’ ουδενί λόγω πρέπει να έχουν ταξικό χαρακτήρα. Θεωρούμε ότι ο Δήμος μας έχει καθυστερήσει στην πραγματοποίηση τέτοιων έργων και στην ένταξη τους σε προγράμματα.

Η Τοπική Σύμβουλος Εκάλης, Σωσώ Μέντζου και ο αναπληρωματικός Τοπικός Σύμβουλος Εκάλης, Χρήστος Μαντάς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here