Δεν πιάνει η λάσπη στον Καραμανλή.

0
417

Η θλιβερή παρουσία του προέδρου της μεταλλαγμένης ΝΔ στη Βουλή στις 15/02/2018 και η προσπάθειά του να ρίξει τις ευθύνες στον Κώστα Καραμανλή, για όσα κακά συμβαίνουν στη χώρα, δεν είναι τίποτα άλλο από τη συνεπή κατασυκοφάντηση του πρώην Πρωθυπουργού και η ανάδειξη των Μνημονιακών ικανοτήτων του διδύμου Σαμαρά-Μητσοτάκη.

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας για τη διακυβέρνηση Κώστα Καραμανλή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ένα ειδικό σκοπό.

Να εκτελέσει μέρος του συμβολαίου που αποτελεί στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά και τον Άδωνι Γεωργιάδη, ως αντάλλαγμα για τη «βοήθεια» που προσέφεραν κατά τις εσωκομματικές εκλογές απέναντι στον μετριοπαθή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Και ποια καλύτερη ευκαιρία από το θέμα της Novartis.

Σύμφωνα με την στρατηγική Μητσοτάκη, ο Κώστας Καραμανλής ξετίναξε τις δαπάνες όχι μόνο στα φάρμακα αλλά στα πάντα και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκαμε στα Μνημόνια.

Με αυτό τον τρόπο ξεπλένεται το ΠΑΣΟΚ (είναι γνωστοί οι ισχυροί δεσμοί Μητσοτάκη-Σημίτη) και όλοι όσοι με τη στάση τους διέλυσαν διαχρονικά την Ελληνική οικονομία.

Ξεπλένονται και εκείνοι που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ να γίνει το πιο τοξικό και διαβρωτικό στοιχείο της κοινωνίας μας, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, που το 1993 έριξε τη ΝΔ και μετέπειτα στήριξε το βρόμικο ΠΑΣΟΚ ως Πολιτική Άνοιξη αφαιρώντας από τη ΝΔ την εξουσία.

Θυμίζουμε όμως πως όταν ο Αντώνης Σαμαράς ήταν αντιμνημονιακός είχε υποχρεωθεί να αναγνωρίσει το σπουδαίο έργο του Κώστα Καραμανλή και μέχρι το 2012 και λίγο πριν τη Μνημονιακή συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ μιλούσε για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, για την επισχεδίου οικονομική ασφυξία της Ελλάδας το 2009-2010 και για την βίαιη υποδούλωση της Ελλάδας, ως ένα σχέδιο για να σωθεί η Γερμανική οικονομία και οι Τράπεζες.

Το έντυπο που παρουσιάζουμε και που έχει εξαφανιστεί από το site της ΝΔ, όπως και όλο το έργο του Κώστα Καραμανλή θα είναι εδώ ως αφύπνιση για τους γνήσιους Νεοδημοκράτες που απέχουν (κοντά στα 2 εκατομμύρια) από το 2009 και μετά και που βλέπουν τον πυρσό να έχει σβήσει και την παράταξη της καρδιάς τους να έχει γίνει δουλικό και πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ, της Πολιτικής Άνοιξης και του ΛΑ.Ο.Σ.

Το σύστημα Μητσοτάκη, Σημίτη, Σαμαρά και Γεωργιάδη θα επιδίδεται πλέον όλο και πιο άγρια στο προσφιλές του άθλημα, τον κανιβαλισμό και διαπόμπευση του Κώστα Καραμανλή, για να διασωθεί από τις ευθύνες του. Αυτό που τους συνδέει είναι η μόνιμη και διαχρονική εμπλοκή τους σε σκοτεινές υποθέσεις και σκάνδαλα που άλλαξαν την ιστορία και την οικονομία του τόπου. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς…

Όμως, επειδή, όταν ο Κώστας Καραμανλής περπατά γίνεται σεισμός, επειδή, όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φτερνίζεται παθαίνει πνευμονία η Πειραιώς και όσο ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο αρχηγός κράτους και εγγυητής της διαφύλαξης της εθνικής μας ταυτότητας, τόσο τα νοσηρά συμφέροντα που επιθυμούν τη διαιώνιση των Μνημονίων και της υποτέλειας θα επιδιώκουν την εξόντωσή τους, εμείς θα είμαστε εδώ, να απαντούμε (παρά τις απειλές). Γιατί αντίπαλος του σκότους είναι το ΦΩΣ!

Αντίπαλος των τυχοδιωκτών και των καιροσκόπων είναι οι δικοί μας πατριωτικοί αγώνες!…..και να μην ξεχνά κανείς πως,…..είμαστε περήφανοι, πολύ περήφανοι για αυτούς τους αγώνες.

Αυτοί είναι οι ισχυροί δεσμοί που ενώνουν το χτες με το σήμερα, που ενώνουν το σήμερα με το αύριο. Είναι η κληρονομιά που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον της πατρίδας μας. Είναι ο πυρσός που περνά χέρι με χέρι, από γενιά σε γενιά…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

1.Το ότι οι καιροσκόποι θυμήθηκαν το Βέτο του Κώστα Καραμανλή και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ήταν μια πράξη που βόλευε ως πολιτική ασπίδα για όσα ακολούθησαν και που γνώριζαν πολύ καλά και καθόλου πατριωτική. Άλλωστε μέχρι το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, οι Μητσοτάκης, Σαμαράς και Γεωργιάδης υπερασπίζονταν τη σύνθετη ονομασία όπως τη διατύπωνε ο υπουργός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κος Βενιζέλος σε όλα τα διεθνή φόρα.

2.Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης Ελλάδας είναι η υπαγωγή της πατρίδας μας στο Μνημόνιο και η παραχώρηση κυριαρχικών της δικαιωμάτων, που έφερε θανάτους, δυστυχία και θλίψη στους Έλληνες. Εκκρεμεί η μεγάλη δίκη για αυτό.

3.Ο Κώστας Καραμανλής αρνήθηκε την παράδοση της Ελλάδας, για αυτό απειλήθηκε, για αυτό λεηλατήθηκε από τους νταβατζήδες με ανύπαρκτα σκάνδαλα, μην το ξεχνά κανείς αυτό. Άθλιοι συμψηφισμοί των ημερών (για να διασωθούν κάποιοι δεξιά και αριστερά) δεν χωρούν.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here