Δεν Χάσαμε…..στις Βρυξέλλες!

0
270

Προς χαμηλό-νοήμονες. Αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνει ο Πρωθυπουργός για να επισπεύσει την κατάρρευση της πολιτικής λιτότητας στην Ε.Ε.

Η υποχώρηση κύριοι ενίοτε, είναι Στρατηγική και όχι ήττα. Μην αποδομείτε ένα Πρωθυπουργό «διάνοια» κύριοι – ακόμα και ο άσπονδος εχθρός του ο Σούλτς τον παραδέχθηκε!….στηρίξτε τον, γιατί είμαστε στο παραπέντε ο λαός να απαξιώσει το πολιτικό σύστημα και τότε…..δεν θέλουμε ούτε να φανταστούμε τι μπορεί να συμβεί.

Πριν λοιπόν αποφασίσετε οτιδήποτε……ξανασκεφτείτε!!

-Γιατί «τόσο ζόρι» των Ευρωπαίων ηγετών, ώστε, να αποφευχθεί ένα Crexit;

-Γιατί η υπόθεση της μικρής Ελλάδας έγινε σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο, αναφορικά με την ορθότητα ή όχι της πολιτικής των μνημονίων;

-Γιατί το 62% του Ελληνικού λαού είπε ΟΧΙ σε μνημόνιο λιτότητας και παράλληλα το 83% των Βουλευτών εξουσιοδότησε στο προφανές;….σε ένα χειρότερο μνημόνιο;

-Ήταν πραγματική η «βόλευε κάποιους» η Εθνική ομοψυχία που προβλήθηκε;

-Ήταν τεχνητό ή όχι….τα Capital Controls στις τράπεζες;…..και πολλά άλλα.

Δεν χάσαμε φίλοι και φίλες εκεί στις Βρυξέλλες……έχουμε καιρό τώρα ηττηθεί στον τομέα αυτό, απλά, δεν θέλουμε να το δούμε … ούτε και τώρα.

Η διαφαινόμενη υποταγή, ή υποχώρηση ή συνθηκολόγηση της Ελληνικής πλευράς ήταν προφανέστατη όταν η όλη διαπραγμάτευση δρομολογήθηκε να γίνει…..με ευθύνη τις σημερινής κυβέρνησης…..σας λεει κάτι αυτό;

Ξέρετε γιατί δρομολογήθηκε όμως όλη αυτή η εξέλιξη;

-Για να μην σηκώσουν κεφάλι κι άλλα κράτη στην ΕΕ και χαθεί ο έλεγχος …. και έτσι τάχα μου, ματαιωθεί το όραμα της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

-Για να χρησιμοποιηθεί το παράδειγμα τις Ελλάδας που τόλμησε να αντισταθεί, η Ελληνική κρίση, ώστε, να δημιουργηθούν δομές εξουσίας ισχυρότερες, που θα συνεχίσουν να στηρίζουν την οικονομία των ομόκεντρων κύκλων….που στηρίζει ο κ Σόιμπλε.

-Για να διατηρηθούν οι γεωπολιτικές ισορροπίες στην περιοχή μας, που κάποιοι, έχουν στηρίξει πάνω τους, ισχυρά συμφέροντα.

-Για να προστατευτεί ένα οικονομικό σύστημα που λειτουργεί ως συγκοινωνούντα δοχεία.

-Για να πετύχουν οικονομική διείσδυση στη χώρα μας…..ΑΟΖ, νησιά και άλλα…..με πρόσχημα την αποπληρωμή του χρέους.

Από την άλλη μεριά της ζυγαριάς «τι μπήκε;» Το δημοψήφισμα υπέρ του ΟΧΙ….του φτάνει πια….του δεν αντέχουμε άλλο;

Η αγωνία τους να κάνουμε μεταρρυθμίσεις ώστε να εξυγιάνουμε την οικονομία μας;

Η περηφάνια, η ιστορία, η ευγνωμοσύνη που μας χρωστούν, η συμπάθεια τους, η οικονομική εξαθλίωση του λαού μας;

Οι γερμανικές αποζημιώσεις και οι σχετικές απαιτήσεις μας, τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα; Όλα αυτά μαζί….και άλλα;

Υπήρχε συνεπώς μια και μόνη μία λύση…..να πέσουν οι μάσκες, ο Ελληνικός και ο Ευρωπαϊκός λαός επιτέλους «να δει», να ξετρυπώσουν οι πρωταγωνιστές και οι πρωτομάστορες, που μας έχουν εγκλωβίσει…..ξέρετε που και αυτό ακριβώς….ηθελημένα ή όχι….ανέδειξε η Ελληνική Πλευρά αυτό ακριβώς είναι και η απαρχή της λύσης….του Γόρδιου δεσμού.

Γονατίσαμε λοιπόν…..μόνο και μόνο για να «βάλουμε» δύναμη να σηκωθούμε. Δεν είναι τυχαίο που η ιστορία εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά την Ελλάδα!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here