Διαγωνισμός Κυνισμού και Ανευθυνότητας από Υπουργούς και Στελέχη της ΝΔ!

0
95

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις Kυνικές Eκφράσεις του Νίκου Ρωμανού και της Σοφίας Βούλτεψη.

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγωνισμός κυνισμού | Rthess

Για «διαγωνισμό κυνισμού και ανευθυνότητας» κατηγορεί την Κυβέρνηση και τα στελέχη της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με σημερινή του ανακοίνωση και αφορμή δύο αδιανόητες εκφράσεις «γαλάζιων» στελεχών.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου είναι ιδιαίτερα δηκτική προς το Μαξίμου, με φόντο την τραγωδία των Τεμπών και επισημαίνει ότι «την ώρα που η κοινωνία ζητά απαντήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη οι υπουργοί και τα στελέχη της ΝΔ κάνουν διαγωνισμό κυνισμού και ανευθυνότητας».

«Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι αν ο κ. Καραμανλής έλεγε ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς.

Χθες ο κ. Ρωμανός ότι «έχουμε βαρεθεί να λέμε συλλυπητήρια»», σημειώνει επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει: «Σήμερα, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι και η ίδια έχει την ευθύνη των ασυνόδευτων ανήλικων, αλλά όταν λέει ότι είναι ασφαλή «κάνει τον σταυρό της».

«Αλήθεια, πόση ασφάλεια μπορούν να αισθάνονται οι πολίτες όταν η τύχη τους εξαρτάται από το αν «κάνουν τον σταυρό τους» οι υπουργοί;»…διερωτάται σκωπτικά η αξιωματική αντιπολίτευση και συμπληρώνει ότι «η φράση των ημερών που μας στοιχειώνει όλους «πάμε κι όπου βγει» δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει καλύτερα την κυβερνητική ανευθυνότητα».

«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις και απαιτούν ειλικρίνεια. Ως εδώ με την ανευθυνότητα και την υποκρισία»…καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η δήλωση του Νίκου Ρωμανού

Πάγωσε το πανελλήνιο με την αναφορά Ρωμανού: Έχουμε βαρεθεί να λέμε συλλυπητήρια στις οικογένειες!

Για ακόμα μία φορά, ο Διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, το οποίο φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την παράταξη την οποία εκπροσωπεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο τεράστιας σημασίας ρόλος δόθηκε με προσωπική ευθύνη του Μητσοτάκη σε έναν τύπο όπως ο Ρωμανός, ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περνούσε ούτε έξω από την πόρτα της Ρηγίλλης…

Η δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here