Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Οι ηθοποιοί στον καιρό του Covid-19 και του #metoo».

0
318

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συμμετείχε στη διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με θέμα «Οι ηθοποιοί στον καιρό του Covid-19 και του #metoo».

Ο χώρος του πολιτισμού έχει υποστεί βαθιές πληγές επισήμανε κατά την εισαγωγική του υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας:

«Ο χώρος της τέχνης έχει πληγεί πάρα πολύ βαριά. Ήταν ο πρώτος που έκλεισε και ο τελευταίος που θα ανοίξει. Μιλάμε για 100.000 οικογένειες, μιλάμε για ιδιότυπες εργασιακές σχέσεις με έντονο τον εποχιακό χαρακτήρα και χωρίς την παρουσία της επιθεώρησης εργασίας. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που από τον Φλεβάρη του 2020 είναι χωρίς εισόδημα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στην υπόθεση παραίτησης του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται για τον Λιγνάδη, δεν δημιουργήθηκε εκπομπή σε τηλεοπτικό σταθμό να λέει ότι κατηγορείται για το τίποτα. Δεν υπήρξε ένα τέτοιο κλίμα μιας προσπάθειας να το ξεπεράσουμε αυτό το θέμα.

Μακάρι ο άνθρωπος να δικαιωθεί στη δικαιοσύνη αλλά η δικαιοσύνη πρέπει να κρίνει. Είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Δεν είναι προσωπικοί οι λόγοι όταν υπάρχουν καταγγελίες που αφορούν βιασμό, αποπλάνηση, παιδοφιλία»…υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε ζωντανά τη συζήτηση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here