ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΑΛΟΣ και ΑΗΔΙΑ με τη φωτογράφιση του Ζελένσκι στο περιοδικό Vogue!

0
414

Ο λαός του σκοτώνεται και αυτός καλοπερνάει….

«Εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιώτες πεθαίνουν καθημερινά, ο λαός της Ουρανίας υποφέρει,  αλλά ο Ζελένσκι κάνει πολυτελείς φωτογραφήσεις»!

Αυτό είναι ένα από τα χιλιάδες οργισμένα σχόλια που έχουν πλημμυρίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την φωτογράφιση του Ζελένσκι και της συζύγου του στο χλιδάτο Vogue.

Το βίντεο τις φωτογραφίες με τα στημένα πλάνα ακόμα και σε πεδία μάχης, έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης και από τους Ρώσους, που από την έναρξη του πολέμου κατηγορούσαν την Ουκρανία ότι στήνει σκηνικά καταστροφών και σφαγών για να ενοχοποιήσει τις Ρωσικές δυνάμεις.

Οι σφοδρότερες αντιδράσεις όμως προέρχονται από φίλους της Ουκρανίας και υποστηρικτές του Ζελένσκι διεθνώς.

Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από επεξεργασμένες εικόνες που δείχνουν την αντίδραση και την αποστροφή του κόσμου στην εικόνα χλιδής που παρουσιάζει το ζεύγος Ζελένσκι, την ώρα που ζητάει δισεκατομμύρια από τις δυτικές χώρες για να «προασπίσει την πατρίδα».

Υ.Γ. Ενώ ο Ζελένσκι φωτογραφίζεται στη Vogue, εμείς συνεχίζουμε να βογκάμε πυροβολώντας τα πόδια μας.

Ο Ουκρανός πρόεδρος φωτογραφίζεται στη Vogue ενώ εμείς συνεχίζουμε να βογκάμε πυροβολώντας τα πόδια μας με μια σειρά κυρώσεων, των οποίων μοναδικό θύμα είναι οι κοινωνίες των χωρών που τις αποφάσισαν.

Ωστόσο στη Δύση αρχίζουν σιγά σιγά κάποια πράγματα να αλλάζουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here