Διευκρινήσεις σχετικά με την ανακοίνωση της εταιρίας «Μένανδρος ΑΕ».

0
506

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης «Μένανδρος Α.Ε.» που δημοσιεύτηκε στον Τύπο, ο Δήμος Κηφισιάς διευκρινίζει τα ακόλουθα:

-Σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας «Μένανδρος ΑΕ» (ΦΕΚ 7770-27/7/2012 άρθρο 2 παρ.1- Σκοπός της εταιρίας) η Δημοτική επιχείρηση εκτός των άλλων, έχει κύριο καταστατικό σκοπό την συμμετοχή και αξιοποίηση εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων. 

Δεν στερείται τεχνογνωσίας και εμπειρίας, γεγονός που την κατέστησε και συντονιστή της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ».

-Η απερχόμενη Διοίκηση της «Μένανδρος ΑΕ» κατ εξακολούθηση υποστηρίζει ότι έχει αποχωρήσει από τη Σύμπραξη. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει δεδομένου ότι το τελευταίο πρακτικό του Δ.Σ. της Α.Σ. «Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ» (1/8/2014) δεν έχει υπογραφεί από όλους τους εταίρους.

Σε αυτό μάλιστα, αναφέρεται ότι οι δράσεις 2,3,6,7,8 δίνονται στους άλλους εταίρους πλην του Δήμου Κηφισιάς ενώ Συντονιστής καλείται να αναλάβει η εταιρία «01 Πληροφορική», η οποία δεν έχει αποδεχτεί.

Συνεπώς το ποσό των 51.000 ευρώ θα μοιραζόταν αναλόγως στους εταίρους που θα αναλάμβαναν τις δράσεις.

Εν κατακλείδι να τονίσουμε πως στόχος της Νέας Διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς είναι η ένταξη και η αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που θα βοηθήσουν άνεργους Δημότες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here