Ο Δικαστής Σεβαστίδης για τις αποκαλύψεις του Documento: Πυροδότησαν την αγωνία των Δικαστών, ποιος θα τους προστατεύσει;

0
208

Σάλο έχουν προκαλέσει στους κόλπους της Δικαιοσύνης οι σημερινές αποκαλύψεις του Documento για τις παρακολουθήσεις μεταξύ άλλων και εισαγγελικών λειτουργών μέσω του predator. 

Σε άρθρο παρέμβαση για το ζήτημα, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης και επικεφαλής της μειοψηφίας του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, εκφράζει την ανησυχία του για όσα αποκαλύπτει το Documento σχετικά με την παρακολούθηση εισαγγελικών λειτουργών.

«Και τώρα ποιος θα προστατεύσει τους Δικαστές;» αναρωτιέται στην παρέμβαση του ο κ. Σεβαστίδης, ενώ όπως επισημαίνει το δημοσίευμα του Documento «Πυροδότησε δικαιολογημενα την αγωνία όλων των μελών του Δικαστικού Σώματος για το εάν ποτέ και ποια αφορμή έχουν γίνει αντικείμενο παρακολούθησης».

Όπως επισημαίνει ο κ. Σεβαστίδης «Δικαστές και εισαγγελείς που χειριστήκαν σοβαρές ποινικές υποθέσεις, αστικές υποθέσεις με μεγάλο αντικείμενο ή με διαδίκους επιχειρηματίες και πολιτικούς…Έχουν εύλογο ενδιαφέρον να πληροφορηθούν και δίκαιη απαίτηση να προστατεύουν».

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό δημοσίευμα το Documento, μεταξύ των όσων είχαν τεθεί σε παρακολούθηση μεσω του predator ήταν η Εισαγγελέας της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου και ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστος Μπαρδάκης.

Ο κ. Σεβαστίδης εξαπολύει βολές  στην τωρινή ηγεσία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τη μέχρι τώρα στάση της στο θέμα των υποκλοπών, κάνοντας λόγο για «αλλοπρόσαλλη και ύποπτη στάση».

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο Σεβαστίδη:

Και τώρα ποιος θα προστατεύσει τους δικαστές;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here