Δυστυχώς η Ελλάς Εάλω…του Δημήτρη Μ.

0
650

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν το προγραμματισμένο γκριζάρισμα του Αιγαίου με το «Cesme», μετά την Εθνική Μειοδοσία που επέδειξε ο Μωϋσής με το Oruc Reis στην Αν. Μεσόγειο το περασμένο καλοκαίρι, όταν επί 4 μήνες οι Τούρκοι έστηναν τη σημαία τους, όπως διαλάλησαν κατόπιν, πράγμα που σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε πλέον να πάμε για έρευνες στις Ελληνικές περιοχές που καταπατήθηκαν.

Την περίοδο του Oruc Reis ο Μωϋσής κατάπιε αμάσητα την Εθνική Ταπείνωση και για να ανέβει ψυχολογικά επιδόθηκε σε συνεχόμενα ανέμελα Σ/Κ σε παραλίες, μιας και ο εξωγήινος από τον Υμηττό τον πληροφόρησε για τα δικαιώματα των εργαζομένων στα βαρέα και ανθυγιεινά και του έσκασε το μυστικό της 5νθήμερης εργασίας.

Τώρα χειμώνας, ξέμεινε με Πάρνηθες, πολυπληθή τσιμπούσια αλά Ικαρία και καφέ αλά Da Capo εν μέσω γενικού χαμού με Μήδειες, γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι τα μέτρα που επιβάλλει σε όλους εμάς.

Οι ανεκδιήγητοι Αϊνστάϊν που διόρισε η Κυβέρνηση στις διάφορες επιτροπές υγείας και Covid-τρομάρα τους, άρχισαν τον εκφοβισμό με «διπλές μάσκες» και αυστηρότερα lockdown, ενάντια σε αντίθετες ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες και αδιαφορώντας πλήρως για τον αυτό-εξευτελισμό τους, μόνο και μόνο για να υποχρεωθεί ο κόσμος να μείνει σπίτι και να βοηθηθεί έτσι ο Μωϋσής να ξεπουλήσει πιο εύκολα το Αιγαίο.

Ούτε λόγος να ενεργοποιηθούν οι Εθνικοί Σχεδιασμοί για αποτροπή παραβίασης Εθνικής Κυριαρχίας που βρίσκονται σε ισχύ και είναι στα χέρια του ΥΕΘΑ/ΚΥΣΕΑ, όπως έκανε ο Καμμένος το 2018 με τη προηγούμενη κυβέρνηση και απέτρεψε το Barbaros να κάνει κάτι ανάλογο στο Αιγαίο. Τώρα πλήρης Eνδοτισμός…

Ξαφνικά στο ΚΙΝΑΛ έπαθαν αμνησία! Που να ασχολούνται τώρα με άσχημες σκέψεις του τύπου «Βυθίσατε το Χόρα»! Στο ΣΥΡΙΖΑ ξέχασαν τον Καμμένο που μας είχε βγάλει ασπροπρόσωπους στα Εθνικά θέματα και δυστυχώς μόνο η «Ελληνική Λύση» έβγαλε ανακοίνωση για βύθιση του «Cesme».

Οι λοιποί της Αντιπολίτευσης μαζί με τα Τσιτάχ (γατόπαρδα σαρκοφάγα θηλαστικά) τους Μακεδονομάχους και τους κάθε λογής Ανέμελους και Υπέρκομψους ούτε που έβγαλαν άχνα, γιατί ούτε που νοιάζονται για τη πατρίδα-μόνο για τη πάρτη τους.

Έτσι όπως πάμε, με τους Τούρκους να έχουν το ελεύθερο να δημιουργούν τετελεσμένα, σε πολύ λίγα χρόνια θα χρειαζόμαστε διαβατήριο για τα νησιά του Αιγαίου και τουλάχιστον για τον Έβρο!

Μακάρι όχι, αλλά με τις παρούσες κοντόφθαλμες και χαμηλού επιπέδου Πολιτικές Ηγεσίες τι να περιμένει κανείς;

Πηγή: olympia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here