Δόθηκαν 400.000 ευρώ με Απευθείας Αναθέσεις στην Εταιρεία της Συμβούλου του Πρωθυπουργού κ. Ρεβέκας Πιτσίκα.

0
223

Το «πάρτι» με το δημόσιο χρήμα συνεχίζεται αν είσαι «Γαλάζιος»…

Οι Πάτσης και Μαραβέγιας είναι μόνο η κορυφή του «παγόβουνου» στο πάρτι με το Δημόσιο χρήμα καθώς υπάρχουν κι άλλα «Γαλάζια» στελέχη που συμμετέχουν σε αυτό, όπως η πρόεδρος του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ. και Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Ρεβέκα Πιτσίκα,  της οποίας η εταιρεία φέρεται να έχει εισπράξει 400.000 ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του καταγγέλλει πως η εταιρεία της κ. Ρεβέκας Πιτσίκα, φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις συνολικά πάνω από 400.000 ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ.

Δόθηκαν 400.000 ευρώ με απευθείας αναθέσεις στην εταιρεία της συμβούλου του πρωθυπουργού Ρεβέκας Πιτσίκα – Pronews.gr

«Πρόκειται για δεξί χέρι του κ. Μητσοτάκη, επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, η οποία διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείου του ως Προέδρου της ΝΔ για θέματα αξιολόγησης Στελεχιακού Δυναμικού με προσωπική του απόφαση. Δηλαδή η «άριστη των αρίστων» αποδεικνύεται ένα ακόμη τρωκτικό που ροκανίζει το δημόσιο χρήμα προφανώς χάρη στις προσβάσεις που απέκτησε δίπλα στον κ. Μητσοτάκη»…σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και ζητά απαντήσεις θέτοντας σοβαρά ερωτήματα:

«Ποιος έδωσε την εντολή και με ποια κριτήρια ώστε να εισπράξει αυτά τα ποσά η κα Πιτσίκα διαδοχικά με τρεις απευθείας αναθέσεις από ΕΛΤΑ, όπως και ο κ. Πάτσης, από ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ;

Και μετά τους πείραξε ο χαρακτηρισμός «γαλάζιες ακρίδες». Όσο κρύβονται επιβεβαιώνουν το προφανές και εξοργιστικό. Ότι την ώρα που η κοινωνία δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα, οι ίδιοι έχουν εξαπολύσει κυριολεκτικά γιουρούσι στο Δημόσιο χρήμα».

Κι όλα αυτά αμέσως μετά την Υπόθεση Πάτση που ήταν γνωστή εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, αφού υπήρχαν δημοσιεύματα και ερωτήσεις στη Βουλή για τις δραστηριότητές του, αλλά κατόπιν εορτής ο οικονομικός εισαγγελέας διέταξε έρευνα για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος.

Φαίνεται πως η υπόθεση του διαγραφέντος Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που έκανε χρυσές δουλειές με «κόκκινα» δάνεια, καθώς έδωσε το 1/15 της αξίας για την εξαγορά χαρτοφυλακίου άνω των 60 εκατ. ευρώ (με χρήματα που του έδωσε η ίδια η τράπεζα), και με απευθείας αναθέσεις από τις οποίες είχε εισπράξει 820.000 ευρώ μέσω των ΕΛΤΑ για παροχή νομικών υπηρεσιών, θα αποτελέσει αρχή για την αποκάλυψη πολλών άλλων τέτοιων σκανδάλων.

Υ.Γ. Νέες αποκαλύψεις για τη Ρ. Πιτσίκα: Έχει δύο διορισμούς από Δένδια και Γεραπετρίτη!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την Πρόεδρο του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ. και Σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ.  Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έφερε στο φως ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Μάριος Κάτσης, έχει διοριστεί από τον Υπουργό Εξωτερικών στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων, αλλά και από τον Υπουργό Επικρατείας σε Ομάδα Εργασίας αναφορικά με την εκπόνηση της έκθεσης «Ελλάδα 2050».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here