«Είμαι ερωτευμένη μαζί του»! Σοκάρει η ανώμαλη φιλόλογος από τη Νέα Ερυθραία που αποπλάνησε τον 13χρονο.

0
373

Η φιλόλογος από τη Νέα Ερυθραία συναντούσε τον 13χρονο σε ξενοδοχεία ημι-διαμονής.

Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία της δικογραφίας για τις ανώμαλες πράξεις της 35χρονης καθηγήτριας που αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της!

Η 35χρονη φιλόλογος από τη Νέα Ερυθραία, η οποία είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού και βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, έπεισε τον μικρό μαθητή στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα, ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

Σε ξενοδοχεία για παράνομα ζευγάρια

Ο 13χρονος προσπαθούσε να ξεκλέψει χρόνο για να βρεθεί με την 35χρονη η οποία του έδινε ραντεβού σε ξενοδοχείο για παράνομα ζευγάρια στην εθνική οδό Λαμίας και μάλιστα τις ώρες που οι γονείς του δεν μπορούσαν να υποψιαστούν ότι βρίσκεται εκεί!

Το ανήλικο θύμα έλεγε ψέματα στην οικογένειά του ότι πηγαίνει να δει τους φίλους του και έτρεχε να συναντήσει την 35χρονη. Η φιλόλογος μάλιστα του έλεγε ότι είναι ο έρωτας της ζωής της και ότι πρέπει να φύγουν σε άλλη χώρα της Ευρώπης για να ζήσουν ελεύθεροι…

Άνθρωποι από το περιβάλλον της 35χρονης κάνουν λόγο για μια γυναίκα η οποία δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα και ποτέ δεν μετέφερε τα προσωπικά της προβλήματα στην εργασία της.

Υπενθυμίζεται ότι για την 35χρονη δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Η ίδια ωστόσο θα βρεθεί ενώπιων του ανακριτή τις επόμενες ημέρες, μετά την προθεσμία που έλαβε ο συνήγορός της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code