Εβδομάδα των παθών για τον Μητσοτάκη.

0
449

Δεν του έφτανε το φιάσκο με τα voucher του Βρούτση, είναι έκθετος μετά την συναυλία της Πρωτοψάλτη και για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στην Ορθόδοξη πίστη μας.

Οργή και αγανάκτηση στους πιστούς προκάλεσε ο τρόπος που έγινε η συναυλία της κατά τα αλλά αξιόλογης Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την περιφορά της στους δρόμους της Αθήνας όταν η Kυβέρνηση Μητσοτάκη είχε απαγορεύσει την περιφορά του επιταφίου ακόμη και χωρίς πιστούς την μεγάλη Παρασκευή αλλά και τα μεγάφωνα στις εκκλησίες.

Μάλιστα η οργή ξεχείλισε με τις φωτογραφίες του συνωστισμού έξω από το Μαξίμου όπου ο Μητσοτάκης βγήκε να συγχαρεί την Πρωτοψάλτη και γύρω του υπήρχαν πάνω από είκοσι άτομα. Και όλα αυτά όταν απαγόρευσε την είσοδο των πιστών στις εκκλησίες έστω και σε απόσταση ασφαλείας.

Η συναυλία της Πρωτοψάλτη έδωσε την χαριστική βολή στο προσωπείο της υποκρισίας του Πρωθυπουργού απέναντι στους πιστούς και την ορθόδοξη πίστη και μαζί με το φιάσκο των ΚΕΚ με τα voucher της αρπαχτής και της ξευτίλας τσακίζει την ειδυλλιακή εικόνα του ήρωα πρωθυπουργού που σώζει τη χώρα που μας πασάρουν τα μπουκωμένα με τα 11.000.000 ευρώ συστημικά ΜΜΕ.

Υ.Γ. Η κυβέρνηση εγκλωβίστηκε και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί πλέον το κλείσιμο των εκκλησιών.

Ο υπερβολικός ζήλος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο κλείσιμο των εκκλησιών τσακίζει τις εσωκομματικές ισορροπίες. Η Κυβέρνηση κατάφερε να διαταράξει τις παραδοσιακές καλες σχέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την παράταξη που εκπροσωπεί.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.1. Η Πρωτοψάλτη μπορεί να τραγουδά, ο ιεροψάλτης, όχι.

Το δρώμενο με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, επιβεβαιώνει την έλλειψη σεβασμού προς τον Έλληνα και την Ορθόδοξη πίστη του.

Διαφωνούμε με αυτούς που ασκούν σκληρή κριτική για την κινούμενη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Ήταν ένα ωραίο δρώμενο, μέσα στην μιζέρια των ημερών και μπράβο στον Κώστα Μπακογιάννη. Εδώ όμως απλώς επιβεβαιώνεται αυτό που γράφει εδώ και εβδομάδες το olympia.gr, για την αλλεργία που έχουν ορισμένοι στην Κυβέρνηση με τον Έλληνα και τα ορθόδοξα πιστεύω του.

Συγκεκριμένα, αυτό που έγινε σήμερα με την Πρωτοψάλτη, το έχει προτείνει το olympia.gr τόσο για την περιφορά του Επιταφίου, για την μεταλαμπάδευση του Αγίου Φωτός πόρτα – πόρτα, που φυσικά θα ήταν θρησκευτικές δράσεις με πολύ μικρότερο συνωστισμό από αυτόν που είδαμε σήμερα έξω από το μέγαρο Μαξίμου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.2. Ισχυρό χτύπημα Μητσοτάκη στην Ορθοδοξία: Σε δυο μήνες σχεδιάζουν να ανοίξουν τις εκκλησίες.

Ανακοινώθηκε πως η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει σταδιακά, θα αρχίσει στις 04 Μαΐου αν όλα πάνε καλά και θα ολοκληρωθεί σε δυο μήνες…

Σημαίνει ότι οι εκκλησίες οι οποίες θα ανοίξουν τελευταίες θα ανοίξουν σε δυο μήνες;;…

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here