Εγκαταλειμμένα οχήματα στην οδό Πηγών, πίσω ακριβώς από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς……του Μαρίνου Παπαδόπουλου – Δικηγόρου.

0
291

Τα εγκαταλειμμένα οχήματα στην Κηφισιά έχουν πολλαπλασιαστεί. Η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής για την εφαρμογή του νόμου έχει επιδεινώσει το πρόβλημα της ρύπανσης από τα εγκαταλειμμένα οχήματα σε τέτοιο βαθμό ώστε αυτά πλέον να εγκαταλείπονται χωρίς συνέπειες για τους ρυπαντές ιδιοκτήτες τους οπουδήποτε, ακόμη και παρακείμενα σε σχολεία.

Κι η καθ' ύλη αρμόδια Δημοτική Αρχή κάθεται αδρανής και τα κοιτάει ή στην καλύτερη των περιπτώσεων, τα καταγράφει, αρνούμενη δια της απραξίας της να εφαρμόσει το νόμο και να επιβάλλει κυρώσεις όπως προβλέπει ο νόμος. 

Έξω από το 3ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς βρίσκονται στην οδό Σφενδόνης εγκαταλειμμένα επαγγελματικά οχήματα, πιθανόν του ιδίου ιδιοκτήτη, που η Δημοτική Αρχή κάνει πως δεν τα βλέπει.

Το κάνει για να μην τον στεναχωρήσει ή μήπως για να δρέψει την ψήφο του; Στο ίδιο στενό και μικρό δρόμο υπάρχουν εγκαταλειμμένα Ι.Χ. επιβατηγά οχήματα πλέον των ημιφορτηγών επαγγελματικών οχημάτων. 

Ως πότε πια θα γίνεται ανεκτή η ανεπάρκεια κι ανικανότητα στη διοίκηση του δήμου Κηφισιάς; Μέχρι πότε οι δημότες θα υφίστανται τις συνέπειες των ρυπαντών στην περιοχή τους ενόψει της αναποτελεσματικότητας των συνεργατών της απερχόμενης δημοτικής Αρχής; 

ΦΤΑΝΕΙ πια, πάρτε δρόμο κι εσείς, και τα «σίγουρα βήματα» στη βρίθουσα ρύπων Κηφισιά και τα σκουπίδια – κυριολεκτικά και μεταφορικά – με τα οποία μας έχετε γεμίσει.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here