ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ σήμερα μεγάλος σταρ στα Τουρκικά Κανάλια!!

0
212

Το Φεβρουάριο του 2009 είχε συγκλονίσει τότε την επικαιρότητα ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός, Atilla Olgaç, όταν σε μια τότε τηλεοπτική εκπομπή σε ένα τουρκικό κανάλι είχε ομολογήσει με περισσό θράσος ότι κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, το 1974, που είχε πάρει μέρος σαν στρατιώτης, είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ τουλάχιστον 10 αμάχους Κυπρίους : «Atilla Olgaç, bir programda ”Kıbrıs’ta 10 Rum’u öldürdüm” dedi.», δηλαδή, «ο Atilla Olgaç ομολόγησε πως δολοφόνησε 10 Ελληνοκυπρίους».

Τότε είχε ξεσηκωθεί σάλος αλλά όπως πάντα το θέμα ξεχάστηκε από την ελληνική πλευρά που βούλιαζε στην αποχαύνωση των τουρκικών σήριαλ που κατέκλυσαν τα ελληνόφωνα κανάλια…….

Σήμερα, μετά από εφτά χρόνια αυτός ο κύριος, πρωταγωνιστής της μεγάλης τουρκικής τηλεοπτικής σειράς, «Η Κοιλάδα των Λύκων»» ένα άκρως εθνικιστικό με ισλαμικό χρώμα σήριαλ, (ότι δηλαδή θεωρείται σαν πιο αξιόλογο για το σημερινό τουρκικό καθεστώς του Ερντογάν), ατιμώρητος, ελεύθερος και «ωραίος», εμφανίζεται ξανά δημόσια για να αποτιμήσει τον υποκριτικό του ρόλο.

Όχι μόνο δεν βρίσκεται στην φυλακή σαν εγκληματίας πολέμου, αλλά ενώ κάνει αμέριμνος τις διακοπές του στο Μπόντρουμ, (η ελληνική Αλικαρνασσός), απέναντι ακριβώς από τα ελληνικά νησιά, εμφανίζεται δημόσια και σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα της Τουρκίας.

Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να είμαστε φανατικοί τηλεθεατές αυτών των τουρκικών σήριαλ, προς……δόξα της εθνικής μας αποχαύνωσης!

Μπράβο μας!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here