ΕΓΚΛΗΜΑ στα Τέμπη: Οι καταγγελίες για Aπειλές αν μιλήσουν και οι δύο νεκροί Σταθμάρχες!

0
172

Ο Α. Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος συγγενών των θυμάτων έριξε βόμβες σε ζωντανή σύνδεση, λέγοντας ότι υπάρχουν «απειλές από άτομα που καλούν με απόκρυψη και λένε να σταματήσουμε τις ευθύνες μέχρι τον σταθμάρχη»

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση ότι μέσα σε διάστημα ωρών, ο 66χρονος Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κωνσταντίνος Χρυσάγης και ο 69χρονος συνταξιούχος σταθμάρχης του ΟΣΕ, Κώστας Πράσσας έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε στις 26 Μαρτίου όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 69χρονος συνταξιούχος σταθμάρχης του ΟΣΕ Κ. Πράσσας, συγκρούστηκε με Ι.Χ. στον Βόλο.

Ο 79χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε το κόκκινο και συγκρούστηκε με το δίκυκλο του 69χρονου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο συνταξιούχος σταθμάρχης.

Μια ημέρα μετά (27 Μαρτίου) ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ και υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου, έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με βανάκι, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία.

Άτομα από το περιβάλλον του κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα έμπειρο και προσεκτικό οδηγό…

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Έχει πέσει στην αντίληψη μας ότι απειλείτε κόσμο, τους λέτε να κλείσουν τα στόματα τους και τους απειλείτε ότι θα χάσουν τη δουλειά τους!

Απευθύνομαι και στην πολιτεία και στον ΠΘ! Δεν μπορούμε να βγάλουμε στον αέρα ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ γιατί τους απειλείτε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here