Εδώ Παππάς εκεί Παππάς που είναι ο Χρήστος Παππάς κ. Χρυσοχοίδη;

0
757

«Εν πάσει περιπτώσει, ας ψάξει ο κάθε πολίτης να βρει τον Παππά. Ατομική ευθύνη λέγεται»

Έκρηξη οργής και ειρωνικά σχόλια προκάλεσε στα social media η διαφυγή του υπαρχηγού της ναζιστικήςεγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, ενώ υποτίθεται ότι παρακολουθείτο από την αστυνομία, με τους πολίτες να απαιτούν την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η διαφυγή του Χρήστου Παππά εκθέτει ανεπανόρθωτα την αστυνομία αλλά και την πολιτική της ηγεσία που όλο το προηγούμενο διάστημα διατυμπάνιζαν ότι οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες βρίσκονταν υπό στενή αστυνομική παρακολούθηση και υπήρχε «έτοιμο υπηρεσιακό σχέδιο» για την άμεση σύλληψη τους.

Μάλιστα εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ διατείνονταν στα τηλεοπτικά κανάλια ότι δεν υπάρχει περίπτωση «ούτε μία στο τρισεκατομμύριο» να διαφύγει κάποιος της σύλληψης. Κι όμως ο Χρήστος Παππάς είναι άφαντος, διαφεύγοντας υπό το…άγρυπνο βλέμμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθούν ενδεικτικά σχόλια από τα social media: 

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

Υ.Γ. «Να διαφύγει Χρυσαυγίτης; Ούτε 1 στο τρισεκατομμύριο»-Πού είναι ο Παππάς κ. Μπαλάσκα;

«Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο δεν μπορεί να μας διαφύγει κάποιος από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής» έλεγε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά, ο οποίος δεν εντοπίστηκε σε κανένα από τα τρία σπίτια που θεωρητικά επιτηρούσε η Ελληνική Αστυνομία.

«Η ΕΛ.ΑΣ. είναι στα 5 έως 6 μέτρα κοντά στους Χρυσαυγίτες. Με το πού θα δοθεί εντολή οι αστυνομικοί θα είναι στο διπλανό τοίχο», έλεγε άλλωστε ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ μιλώντας και σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας δεν πως σε περίπτωση αντίστασης, θα γινόταν βίαιη σύλληψη.

Υ.Γ.1. Οικονόμου για διαφυγή Παππά: «Δεν έγινε κάτι φοβερό. Μπορεί να πήγε ο αστυνομικός για πιπί του»

Μια αβλεψία των αστυνομικών αρχών είναι για το δημοσιογράφο του Σκάι, Δημήτρη Οικονόμου, η «εξαφάνιση» του καταδικασθέντα υπαρχηγού της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης, Χρήστου Παππά.

Σχολιάζοντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του τη διαφυγή του Χρ. Παππά, ο οποίος παραμένει άφαντος, είπε πως δεν θεωρεί το γεγονός και φοβερό, αφού κατά τη γνώμη του δεν επηρεάζει τη ζωή μας, προφανώς γι αυτόν επηρεάζουν πολύ τη ζωή μας οι μη συλλήψεις μαθητών.

Μάλιστα, όπως εξήγησε η αστυνομία είχε μια «διακριτική επιτήρηση, δεν ήταν λεπτό προς λεπτό από πάνω του, μπορεί να πήγε ο αστυνομικός για πιπί του και ο Παππάς να την κοπάνησε».

Παρότι ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωνε πως «ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να διαφύγει κάποιος από τους καταδικασμένους της Χρυσής Αυγής».

Υ.Γ.2. Ηλιόπουλος: Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια του δύο καταδικασμένους νεοναζί εγκληματίες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καλεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει ξεκάθαρα εάν «Ο Παππάς ξέφυγε κάτω από τη μύτη του γιατί κάποιοι τον βοήθησαν ή γιατί είναι ανίκανος να συλλάβει τον υπαρχηγό των νεοναζί».

«Εντός λίγων ημερών ο κ. Χρυσοχοΐδης κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια του δύο καταδικασμένους νεοναζί εγκληματίες. Το Γιάννη Λαγό που ήδη βρίσκεται στις Βρυξέλλες και τον υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστο Παππά», τονίζει σε on camera δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος και καλεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here