Εδώ ταιριάζει αυτό που λένε…ο Χρυσοχοΐδης με ΠΑΣΟΚ…ο Χρυσοχοΐδης με ΝΔ.

0
433

Δυστυχώς για κάποιους, εκτός από τα γραπτά, μένουν και τα βίντεο….

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης το 2010 (ήταν στο ΠΑΣΟΚ τότε):

«Δεν μπορείς να συλλαμβάνεις 15-20 χρονών παιδιά επειδή είναι αναρχικοί. Ένα παιδί που ρίχνει πέτρες, ακόμη και μολότοφ, αν το βάλεις στην φυλακή, τότε θα εξελιχθεί σε εγκληματία…Δηλαδή τα κοινωνικά προβλήματα θα τα καταπολεμήσουμε με την Αστυνομία;».

Αυτά τα είχε δηλώσει τότε στον Αλέξη Παπαχελά, όπως ανέσυραν από τα…κιτάπια του «Πολύγραφου», γιατί δυστυχώς για κάποιους, εκτός από τα γραπτά, μένουν και τα βίντεο.

Μετά από 11 χρόνια (2021), ο νεοδημοκράτης πλέον, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι θιασώτης του σκληρού δόγματος του Νόμος και Τάξη:

Οργανώνει αστυνομικές ομάδες κρούσης με…fast track εκπαίδευση αμφιβόλου ποιότητας και συμπεριφορές που ξεπερνούν τα άκρα και θέλει να γεμίσει με αστυνομικούς ειδικό σώμα ασφάλειας – τα Πανεπιστήμια.

Προφανώς για την κυβέρνηση την οποία υπηρετεί αυτή τη στιγμή, είναι προτιμότερη η αστυνομική βία, από παιδιά (κατά τη δήλωση Χρυσοχοΐδη στον Παπαχελά) που ρίχνουν πέτρες

Δείτε τι έλεγε κάποτε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: H κυβέρνηση των αδέξιων δεξιών που σκέφτεται με λογικές της δεκαετίας του ’59 επιχειρεί με γιουρούσια και ΜΑΤατζήδες να αντιμετωπίσει το έγκλημα. Δεν αντιμετωπίζεται έτσι το έγκλημα.

Όταν ο Μητσοτάκης έλεγε ότι ο Χρυσοχοΐδης εκμεταλλεύεται την Υπουργική του ιδιότητα και χρησιμοποιεί την αστυνομία ως προσωπική του φρουρά…

Αυτόν τον άνθρωπο έκανε υπουργό ο Μητσοτάκης; Είναι δυνατόν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here