ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: Ο Τούρκος «Ευεργέτης» που ελληνοποίησε η Σακελλαρόπουλου και η Greek Mafia!

0
422

Πολιτικό Σεισμό είχε προκαλέσει τόσο η υπόθεση της σκανδαλώδους πολιτογράφησης του Τούρκου εποίκου, Yasam Ayavefe, όσο και η «ομολογία» του Άδωνη Γεωργιάδη με ανάρτηση του μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μετά το κάρφωμα από τον Μάκη Βορίδη και την οργισμένη διάψευση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αναφορικά με την ημερομηνία της βάφτισης του εποίκου.

Ο Μάκης Βορίδης έδωσε στεγνά τον Άδωνι Γεωργιάδη, για να πετάξει την ευθύνη από πάνω του, ισχυριζόμενος ότι ο Υπουργός ανάπτυξης ήταν αυτός που έδωσε την περιβόητη συστατική επιστολή για τον Τούρκο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως, αντιλαμβανόμενος τον…κίνδυνο, σε διάλογο που είχε στο Twitter με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, άνοιξε κυριολεκτικά τον ασκό του Αιόλου, αφού ομολόγησε ότι δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του τον Yasam Ayavefe!

Η Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν η μόνη που είχε γνώση του συνόλου του φακέλου τις ελληνοποίησης. Άρα είναι η μόνη που γνωρίζει ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέμματα. Διότι μέσα στο φάκελο είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει επιστολή του Άδωνη.

Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει έγγραφο με την ημερομηνία της βάπτισης, που ακυρώνει τους ισχυρισμούς παροχής ασύλου στον Τούρκο.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως

Νέα στοιχεία που σχετίζονται με την πολιτογράφηση του Τούρκου διεθνώς καταζητούμενου Γιασάμ Αγιαβέφε τον περασμένο Ιούνιο, φέρνει στο φως το Documento.

Όπως αποκαλύπτεται, η σύζυγος του Yasam Ayavefe, του ανθρώπου δηλαδή που πολιτογραφήθηκε χάρη σε συστατική επιστολή του Yπουργού Επενδύσεων και Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, είχε εξασφαλίσει Eλληνική ταυτότητα μέσω της Greek Mafia.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Yasam Ayavefe, βρέθηκε με πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα και το όνομά της συμπεριλαμβάνεται σε ογκώδη δικογραφία, η οποία έχει σχηματιστεί ήδη από τα τέλη του 2021.

Δηλαδή ο πολιτογραφηθείς Έλληνας, με τον ισχυρισμό από την πλευρά του Άδωνη Γεωργιάδη ότι πρόκειται για Επιχειρηματία Διεθνούς εμβέλειας, εμπλέκεται, δια της οικογένειάς του με εγκληματική οργάνωση, έκδοσης νομιμοποιητικών εγγράφων.

Το Documento αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία-έγγραφα και καταθέσεις-που αποδεικνύουν τις σχέσεις της οικογένειες Αγιαβέφε με το κύκλωμα των παράνομων ελληνοποιήσεων.

Υ.Γ. Documento: Αποκάλυψη-Φωτιά, αυτή την Κυριακή,  για τον Τούρκο που βάφτισαν Έλληνα η Σακελλαροπούλου και ο Άδωνις!

Η μαφία τακτοποίησε την σύζυγο και ο Άδωνης τον Ayavefe.

Ο Γεωργιάδης έδωσε συστατική επιστολή για την τιμητική πολιτογράφηση του Τούρκου καταζητούμενου από την Interpol, ενώ η γυναίκα του είχε ήδη εντοπιστεί σε κύκλωμα έκδοσης διαβατηρίων και ταυτοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here