Εικόνες-ΣΟΚ: Νέα κατάληψη της Αθήνας από τους Πακιστανούς-Συνθήματα μίσους κατά της Ινδίας!…του Ανδρέα Μουντζουρούλιας.

0
329

Ασλάμ: «Ευχαριστούμε την Ελληνική Δημοκρατία και την Ελληνική Αστυνομία που μας έδωσε την ευκαιρία να πούμε τι συμβαίνει στο Κασμίρ».

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η προκλητική συγκέντρωση των Ισλαμιστών Πακιστανών έξω από την Ινδική πρεσβεία.

Οι Πακιστανικές οργανώσεις σήμερα στην Ελλάδα, διαδήλωσαν για το Κασμίρ και για την δήθεν παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ινδία. Πρόκειται για το γνωστό αφήγημα του Πακιστάν, το οποίο όμως είναι αυτό που με «όπλο» τους τρομοκράτες, σκοτώνει Ινδουιστές και άλλες μειονότητες στο Κασμίρ.

Οι εικόνες που ακολουθούν πραγματικά προκαλούν σοκ, καθώς οι Πακιστανοί έκαναν για άλλη μία φορά επίδειξη δύναμης στο κέντρο της Αθήνας!

Αρχικά η οργάνωση του Ασλάμ, συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα. Εκεί έβγαλαν λόγος μέλη της κοινότητας, αλλά και εκπρόσωποι πακιστανικών οργανώσεων από πολλά ευρωπαϊκά κράτη. Μίλησαν κατά της Ινδίας με μίσος, ενώ εντελώς προκλητικά, σήκωσαν και ελληνικές σημαίες!

Εν συνεχεία οι Πακιστανοί, υπό την συνοδεία της Ελληνικής Αστυνομίας, κατευθύνθηκε προς την Ινδική πρεσβεία, όπου ενώθηκε και με άλλες οργανώσεις!

Το Ελληνικό κράτος έδωσε άδεια στους Πακιστανούς να κάνουν προβοκάτσια μέσα στην Αθήνα κατά της Ινδίας!

Ο Ασλάμ με τα λόγια του το ομολόγησε: «Ευχαριστούμε την Ελληνική Δημοκρατία & την Ελληνική Αστυνομία που μας έδωσε την ευκαιρία να πούμε τι συμβαίνει στο Κασμίρ»!

Όπως αναφέρει ορθά ο Stavroforos: «Με την Ανοχή της Κυβέρνησης, η προβοκατόρικη πορεία των Πακιστανών, οργανωμένη από το Ισλαμαμπάντ, ξεκίνησε από το Σύνταγμα συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και κατέληξε έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας, όπου οι ριζοσπαστικό-ποιημένοι ισλαμιστές και υπέρ-εθνικιστές ξέσπασαν σε αλαλαγμούς»!

Οι Πακιστανοί έξω από την Ινδική πρεσβεία φώναζαν: «Ινδοί είστε τρομοκράτες»!

Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο:

Υπό αστυνομική συνοδεία η πορεία των Πακιστανών!…

Στιγμιότυπα από την πορεία τους προς την Ινδική Πρεσβεία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here