Εισήγηση Bόμβα σε Μητσοτάκη: Διέγραψε τώρα τον Αντώνη Σαμαρά!

0
447

Πολιτικοί τριγμοί στη ΝΔ καθώς στελέχη κοντά στον πρωθυπουργό, θεωρούν εξευτελιστικό για το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη το άρθρο που Σαμαρά στην Καθημερινή και του λένε ότι αν δεν τον διαγράψει  τώρα που είναι 15 μονάδες μπροστά, είναι θέμα χρόνου να πέσει.

Μάλιστα η κατάσταση ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Σαμαρά έχει οξυνθεί παρασκηνιακά τις τελευταίες μέρες, ειδικά μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή που έκανε λόγο για ακροδεξιούς που κατέβαιναν στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, φωτογραφίζοντας τον.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κεραυνοί Σαμαρά κατά Μητσοτάκη – Εθνικά επικίνδυνος ο πρωθυπουργός!

Απασφάλισε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται με τίτλο «Αντώνης Σαμαρας: Όχι στο δόγμα κατευνασμού», στο σημερινό φύλλο της Καθημερινής της Κυριακής.

Ο τέως πρωθυπουργός χωρίς περιστροφές χαρακτηρίζεις επικίνδυνη την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη τόσο απέναντι στην Τουρκία όσο και απέναντι στα Σκόπια.

Δεν διστάζει να επιτεθεί ευθέως στην απόφαση για τις διερευνητικές επαφές, φωτογραφίζοντας τον πρωθυπουργό ως εθνικά επικίνδυνο με τις επιλογές του. Εκεί όμως που πραγματικά απασφαλίζει ο τέως πρωθυπουργός είναι στο θέμα των Σκοπίων. Όπου χαρακτηρίζει την πολιτική Μητσοτάκη χειρότερη και από την πολιτική του Τσίπρα.

Προφανώς η συνέντευξη αυτή η οποία αποτελεί την κορωνίδα μίας σειράς επιθέσεων κατά της κυβέρνησης από την Καθημερινή, που όμως μέχρι σήμερα άφηνε τον πρωθυπουργό στο απυρόβλητο, δείχνει ότι θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Έπειτα από αυτή την συνέντευξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε θα πρέπει να διαγράψει τον Αντώνη Σαμαρά, ή να ακυρώσει άμεσα τις διερευνητικές με την Τουρκία και την συμφωνία των Πρεσπών.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει καταγράψει μία τεράστια νίκη απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Φαίνεται ότι οδεύουμε σε ένα νέο 1993, με ελαφρώς διαφορετικά πρόσωπα, ακριβώς τα ίδια όμως επίθετα. Μητσοτάκης, Σαμαράς, Αλαφούζος.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Ι: Έσπασαν τα τηλέφωνα του Σαμαρά μέσα στη νύχτα!

Τηλεφωνήματα από δεκάδες στελέχη αλλά και εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δέχεται μέχρι αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς.

Το σύνολο των τηλεφωνημάτων μάλιστα είναι διθυραμβικό για το πρόσωπο του, αναφορικά με όσα είπε στην συνέντευξη του στην Καθημερινή. Και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που του δηλώνουν ότι θα μείνουν μαζί του μέχρι το τέλος! Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει φανερώσει τα χαρτιά του και τις επόμενες κινήσεις του. Δέχεται όμως με μεγάλη ευχαρίστηση, έως και έκπληξη, τα συγχαρητήρια που σπεύδουν να του δώσουν ολοένα και περισσότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι βέβαιο ότι και το μέγαρο Μαξίμου είναι απολύτως ενήμερο για το τι συμβαίνει μέχρι αυτή την ώρα. Και η οργή ξεχειλίζει, πλέον όχι μόνο κατά της εφημερίδας Καθημερινή που φιλοξένησε την παρέμβαση Σαμαρά.

Πηγή olympia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here