Εισαγγελέας: «Προδοτική κατασκοπεία» διέπραξαν ο Γραμματέας του Τουρκικού Προξενείου στη Ρόδο και ο συνεργός του.

0
159

Καταπέλτης η Εισαγγελέας για τον 36χρονο γραμματέα του τουρκικού προξενείου και μάλιστα είπε ότι είχε απασχολήσει τη Βουλή ως «ανθέλληνας».

Οι δικαστές συμφώνησαν και καταδίκασαν τους δύο τούρκους πράκτορες!

Ομόφωνα κρίθηκαν ένοχοι κατασκοπείας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο καθώς και συνεργός του, 53χρονος μουσουλμάνος από τη Ροδόπη και πρώην μάγειρας στο πλοίο «Ε/Γ-Ο/Γ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Ο 36χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου ανέβαζε χρόνια πριν, αναρτήσεις στο διαδίκτυο για τους «Γκρίζους Λύκους», καθώς και την σημαία της δήθεν «ανεξάρτητης Θράκης», προκαλώντας με τη στάση του.

Οι δυο άντρες καταδικάστηκαν για κατασκοπεία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, με κοινό ενιαίο σκοπό χρήσης για διαβίβαση κρατικών απορρήτων σε άλλον με σκοπό πρόκληση κινδύνου στα συμφέροντα του κράτους.

Τους έκρινε αθώους για την κατηγορία υποστήριξης πολεμικής δύναμης του εχθρού από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και για παραβίαση μυστικών της πολιτείας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Όταν ζητήθηκε η αναγνώριση ελαφρυντικών από τους συνηγόρους τους, η Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης και πρότεινε την απόρριψή τους για τον 36χρονο γραμματέα του Τουρκικού Προξενείου και μάλιστα είπε ότι είχε απασχολήσει τη Βουλή ως «ανθέλληνας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code