ΕΙΣΒΟΛΗ παράνομων μεταναστών με κορωνοϊό από θαλάσσης-Με ειδικές στολές τους παρέλαβε η τουρκική ακτοφυλακή!

0
479

Πως το Λιμενικό απώθησε στα τουρκικά χωρικά ύδατα λέμβο με αλλοδαπούς. Τους παρέλαβε σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής με ειδικές στολές «διαστημανθρώπων»!

Ο Ερντογάν το πήρε απόφαση. Αναγνώρισε την ήττα του στον Έβρο και χθες διέλυσε τον καταυλισμό των παράνομων μεταναστών από το Ιράν, το Αφγανιστάν και άλλες χώρες τους οποίους (αφού εγκατέστησε στην Αδριανούπολη) πάσχιζε να στείλει στην Ελλάδα για να «παζαρέψει» ευρώ στην αρχή, για να απαλλαγεί από την υγειονομική βόμβα που συντηρεί στο έδαφός του στο τέλος.

Προχθές τα χαράματα οι «γείτονες» αφού εξαπέλυσαν όλα τα πυρομαχικά τους εναντίον των ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων – όπως άλλωστε ομολόγησε ανερυθρίαστα και ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σοϊλού – άρχισαν την προπαρασκευή για την αποχώρηση.

Έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό για να αναγκάσουν τους μετανάστες (οι οποίοι πίστεψαν αφελώς τα ψεύδη τους ότι τα σύνορα άνοιξαν) να τα μαζέψουν και να υποχωρήσουν στην ενδοχώρα. Και από κει να απελαθούν για τις χώρες τους.

Το αποτέλεσμα; Από το πρωί της επομένης οι μετανάστες δέχθηκαν τη μοίρα τους και επιβιβάστηκαν σε πούλμαν με άγνωστο προορισμό.

Ο γερμανικός Τύπος υποστήριξε προχθές – Die Welt – ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν έστειλε τους μετανάστες στον Έβρο, προκειμένου να διαπραγματευθεί καλύτερους όρους με την ΕΕ και αφού το πέτυχε τώρα, υποχωρεί.

Σημειωτέον ότι με απόφαση του Βερολίνου η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει ανασταλεί σιωπηρώς, καθώς το Βερολίνο δεν δέχεται πλέον ούτε καν πρόσφυγες στο έδαφος της χώρας.

Την ίδια εκτίμηση είχε εκφράσει ιδιωτικώς ο πρώην ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος. Με μια διαφορά όμως.

Ότι όπως αποδεικνύεται, πρώτον ο Ερντογάν έθεσε σε εφαρμογή αυτό το εκβιαστικό σχέδιό του έχων ως στόχο να παραβιάσει τα σύνορά μας και να εισέλθουν χιλιάδες μετανάστες στο έδαφός μας.  Αυτό θα ήταν το βασικό όπλο του εκβιασμού του προς τη Μέρκελ.

Δεύτερον, προϊόντος του χρόνου μετέτρεψε την επιχείρηση παραβίασης των ελληνικών συνόρων σε απόπειρα να στείλει σε ελληνικό έδαφος χιλιάδες ασθενείς μετανάστες φορείς του κορωνοϊού.

Κάτι που υπογράμμισε η «Εστία» την προηγούμενη εβδομάδα με το πρωτοσέλιδό της ότι «η Τουρκία εξελίσσεται σε κράτος εγκληματία». Η ήττα στον Έβρο όμως δεν φρονημάτισε τον Σουλτάνο. Επιμένει. Αυτή τη φορά από θαλάσσης.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Εστία», χθες έγινε τηλεδιάσκεψη υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού με τη συμμετοχή των ΥΠΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου κα Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Εκεί εκτιμήθηκε η κατάσταση, συμφωνήθηκε ότι δεν θα υπάρξει επανάπαυση και εφησυχασμός παρά τα νέα δεδομένα, συζητήθηκε η επιβολή ενός rotation για το προσωπικό, ώστε να πάρει τις ανάσες του και έγινε αξιολόγηση νέων περιστατικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην τηλεδιάσκεψη έγινε αναφορά σε ένα νέο περιστατικό που μαρτυρεί τη νέα τακτική των Τούρκων. Σκάφος του Λιμενικού μας απώθησε (έξω από τις Οινούσσες) στα τουρκικά ύδατα βάρκα στην οποία επέβαιναν παράνομοι μετανάστες.

Έκπληκτοι οι άνδρες που επέβαιναν στην Ελληνική ακταιωρό παρατήρησαν όμως μετά την απώθηση και την επιστροφή της λέμβου με τους μετανάστες στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ότι συνέβη κάτι περίεργο.

Πηγή Εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here