Εκδήλωσης των «Τροβαδούρων Κηφισιάς» για το «Ρεμπέτικο Τραγούδι»!

0
292

Το ΔΣ των «Τροβαδούρων Κηφισιάς» επιθυμεί όπως εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή, κατά γενική ομολογία, πραγματοποίηση της εκδηλώσεως της 16ης Οκτωβρίου 2015 για το «Ρεμπέτικο Τραγούδι», τις άγνωστες πτυχές του στην εμφάνιση-εξέλιξη-διάδοση ως και όλων των ειδών που το αποτελούν.

Η βραδιά ξεκίνησε χωρίς καθυστέρηση με θερμό καλωσόρισμα των παρισταμένων από τον επί των Δημοσίων Σχέσεων Υποναύαρχο (εα) κ. Μάρκο Μάστρακα και με εγκάρδιο χαιρετισμό της Προέδρου κας Ολυμπίας Καλού. 

Ακολούθησαν η λίαν εμπεριστατωμένη παρουσίαση για το θέμα από τον Μαέστρο κ. Φίλιππο Χίου και αλησμόνητα τραγούδια με τη Ζωή Θεοδωροπούλου τραγούδι, Φίλιππο Χίου πιάνο, Αλέξανδρο Σούτσο ακορντεόν-τραγούδι, Γιώργο Παχή μπουζούκι-τραγούδι και Γιώργο Χίου κρουστά.

Υπήρξε αθρόα συμμετοχή κοινού, (αρκετοί των οποίων δυστυχώς έμειναν όρθιοι, λόγω του μικρού της αιθούσης), σημαντική παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής μας Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο, Προέδρων Τοπικών Συλλόγων και εκπροσώπων τοπικών ΜΜΕ. 

Το κοινό παρακολούθησε με πολύ προσοχή και συγκίνηση τη παρουσίαση και συμμετείχε ενεργά με μεγάλο ενθουσιασμό στα τραγούδια. Μάλιστα ορισμένοι / ες χόρεψαν «ζεϊμπέκικο» προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των υπολοίπων με αποκορύφωμα προς το μικρό 10χρονο «Τροβαδουράκι» της Παιδικής μας χορωδίας Μάνο Ταγονίδη που έκλεψε τη παράσταση χορεύοντας άψογα ένα «ζεϊμπέκικο»!…

Η βραδιά έκλεισε με ζωηρό χειροκρότημα όλων των παρισταμένων προς τους Καλλιτέχνες και θερμό χαιρετισμό με ευχαριστίες του Δημάρχου προς την Πρόεδρο κα Ολυμπία Καλού και το ΔΣ. 

Στη συνέχεια ο ίδιος κατά την επίδοση της ανθοδέσμης στη τραγουδίστρια προέτρεψε χαριτολογόντας τον κ. Φίλιππο Χίου να συνθέσει και ένα «ζεϊμπέκικο» για τη Κηφισιά με στίχους του Δημάρχου!…

{jcomments on}         

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here