Εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 08/03/16.

0
623

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, 8 Μαρτίου 2016.

Ειδικότερα, προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

1.Ελεύθερο Πανεπιστήμιο «Νίκος Αντωνόπουλος», έπαυλη «Δροσίνη» (Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς, Αγ. Θεοδώρων και  Δ. Κυριακού) – Πέμπτη 3 Μαρτίου, 7.00μ.μ. – 8.30μ.μ.

Στο πλαίσιο του Κύκλου «Προσωπικότητες της Κηφισιάς», που συντονίζει η Λία Βαλάτα-Τσιάμα, φιλόλογος-ερευνήτρια, M.A. Παν/μίου Indianapolis, η Λάουρα Αλιπράντη, κοινωνιολόγος, Δρ. Université Paris X-Nanterre, ΕΚΠΑ και εμπειρογνώμων στο EIGE, θα μιλήσει για την «Αύρα Θεοδωροπούλου: Η πνευματική προσφορά της και οι αγώνες της για την ισοπολιτεία της Ελληνίδας».

2.Αφιέρωμα για την Ημέρα της Γυναίκας (Αίθουσα Πολιτιστικού, Τρίτη 8 Μαρτίου, 19:00)

Προβολή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Παίζοντας με τη Φωτιά» (2014)
Συντελεστές: Α. Παπαθανασίου, Μ. Μοδιάνο, Φ. Οικονομοπούλου.

3.Εκδήλωση της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κηφισιάς (ΔΕΠΙΣ) – Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, 19.00 – Εντευκτήριο Εκάλης, πλατεία Τζον Κένεντι (πλησίον Αγ. Μαρίνας)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Μάρτη της Γυναίκας» τα μέλη της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κηφισιάς (ΔΕΠΙΣ) προσκαλούν σε μια εορταστική βραδιά γνωριμίας πλαισιωμένη με μουσική, τραγούδι, μεζέδες και κρασάκι με τίτλο: «ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΩΝΕΣ».

Θα ακουστούν αποσπάσματα ιστορικών και λογοτεχνικών κειμένων.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here