ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ: Η μεγάλη ήττα των δημοσκοπήσεων πλήγμα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

0
322

Οι δημοσκόποι επιχείρησαν να «παίξουν»  το παιχνίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη και να ενισχύσουν τον υποψήφιο που επιθυμούσε να κερδίσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Η αξιοπιστία των δημοσκόπων κουρελιάστηκε άλλη μία φορά. Οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους εκείνους και τον eretikos.gr, που όλο αυτό το διάστημα έκανε λόγο για «μαγειρεμένες» δημοσκοπήσεις, τόσο για το ΚΙΝΑΛ όσο και για την πρόθεση ψήφου των κομμάτων.

Αποδείχτηκε πως οι δημοσκόποι επιχείρησαν να «παίξουν»  το παιχνίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη και να ενισχύσουν τον υποψήφιο που επιθυμούσε να κερδίσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ώστε να έχει σύμμαχο, που τόσο ανάγκη έχει πλέον, αφού η αυτοδυναμία και όχι μόνο είναι άπιαστο όνειρο και είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει συμμάχους για να σχηματίσει κυβέρνηση.

Στα συμπεράσματα αυτά οδηγούμαστε  από τις «μαγειρεμένες» δημοσκοπήσεις, γιατί οι δημοσκόποι δεν εννοούν να καταγράψουν στην πρόθεση ψήφου όσα αποκαλύπτουν τα ευρήματα για τα θεμελιώδη μεγέθη της οικονομίας, την πανδημία, την ανασφάλεια, τη θεσμική απαξίωση.

Όπως ο εμφάνιζαν τον Ανδρέα Λοβέρδο ως αδιαμφισβήτητο νικητή του πρώτου γύρου σε μία προσπάθεια να επηρεάσουν την ψήφο, το ίδιο τέχνασμα χρησιμοποιούν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία παρά τα σκληρά πλήγματα που δέχεται σε όλο το φάσμα της πολιτικής.

Τώρα πια έπεσαν οι μάσκες και πολύ δύσκολα γίνονται πιστευτές. Ομως, δεν περιμένουμε να διορθώσουν τη στόχευσή τους, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί ένα πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πάντως, οι πολίτες είναι πλέον υποψιασμένοι και τα πετσοταϊσμένα ΜΜΕ δύσκολα θα πείθουν χρησιμοποιώντας ως  βάση της συλλογιστικής τους τις δημοσκοπήσεις για να πλέξουν το εγκώμιο στον Μωυσή.

Εν κατακλείδι η ήττα για να μην πούμε η κατάρρευση της αξιοπιστίας των δημοσκοπήσεων είναι ήττα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη στιγμή που ένα από τα στηρίγματά του καθίσταται αναξιόπιστο στα μάτια των πολιτών.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Γελάνε και οι πέτρες με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Ψήφισαν μέχρι και οι πραίτορες του Μαρινάκη!

Να προσπαθείς να πείσεις το πανελλήνιο ότι είσαι η μεγάλη προοδευτική παράταξη. Να σε στηρίζει όλο το μιντιακό σύστημα της κυβέρνησης. Να ασχολούνται όλα τα συστημικά ΜΜΕ με ένα κόμμα που θυμίζει εγκληματική οργάνωση, αφού οι μισοί πρώην υπουργοί του απασχολούν την δικαιοσύνη.

Ενώ ο πρώην «στρατηγός» του Σημίτη, Τσουκάτος, ομολόγησε ότι μετέφερε σακούλες με δισεκατομμύρια στα γραφεία του κόμματος, από επιχειρηματίες!

Να έχεις καταφέρει να κάνεις πλύση εγκεφάλου λοιπόν στους Έλληνες, με τα μου σου του, να παίζουν νυχθημερόν τις εκλογές ενός ανύπαρκτου κόμματος με υποψήφιο έναν υπόδικο για κακουργήματα εις βάρος του ελληνικού λαού, και να εμφανίζεται η Σάσα Σταμάτη να ψηφίζει!

Μιλάμε για τον απόλυτο διασυρμό.

Να θέλεις να εμφανιστείς ως «μεγάλη δημοκρατική παράταξη και προοδευτική δύναμη» και να εμφανίζεται στις εκλογές σου ο άνθρωπος που διέκοψε, μαζί με μπράβους, βίαια θεατρική παράσταση για πρώτη φορά μετά από 3000 χρόνια στην Ελλάδα!

 

Η Σάσα Σταμάτη προσήλθε στις κάλπες του προοδευτικού ΚΙΝΑΛ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here