ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις για συμμετοχή πέραν των 170.000 ψηφοφόρων! Ικανοποίηση και «μήνυμα» Εκλογικής Ετοιμότητας.

0
228

Η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να υπερβεί τις 170.000 (!) όπως εκτίμησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Ηλίας Νικολακόπουλος.

Σε δήλωσή του με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τις εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 21.00, ο κ. Νικολακόπουλος διευκρίνισε ότι η ψηφοφορία συνεχίστηκε μόνο στα εκλογικά τμήματα στα οποία υπήρχαν ακόμη ουρές.

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διεξαγωγή της πρωτόγνωρης αυτής διαδικασίας και ανέφερε ότι το τελικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά την κάλπη του Προέδρου θα είναι γνωστό γύρω στις 22.30 με 23.00 απόψε καθώς σε πολλές περιπτώσεις έγινε χειρόγραφη καταγραφή των συμμετεχόντων στις κάλπες.

Ο Ηλίας Νικολακόπουλος ανέφερε ότι τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής θα γίνουν γνωστά κατά πάσα πιθανότητα αύριο Δευτέρα μέχρι το απόγευμα καθώς «η καταμέτρηση των σταυρών είναι μία μακρόσυρτη διαδικασία».

Συγχρόνως, θα γνωστοποιηθούν και τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις καταστατικές αλλαγές που εκκρεμούσαν από το Συνέδριο.

Δείτε το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στις 22:30 για τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here