Εκπληκτικό το ρεπορτάζ του OPEN για τη Νέα Σμύρνη που εκθέτει Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη!

0
390

Συγχαρητήρια στους συντελεστές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN.

Όχι μόνο έδειξαν τα βίντεο με τους ξυλοδαρμούς πολιτών στη Νέα Σμύρνη, αλλά επιτέθηκαν εμμέσως και σε Φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες, οι οποίες νωρίτερα είχαν μεταδώσει τα βίαια γεγονότα ως «επίθεση 30 ατόμων σε αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους!».

Σχολιάζοντας μάλιστα ευθέως αυτούς τους τίτλους οι συντελεστές του δελτίου είπαν ξεκάθαρα ότι «εμένα δε μου φαίνεται να βλέπω 30 άτομα να επιτίθενται σε αστυνομικούς».

Να σημειωθεί ότι αναφέρθηκαν και στο γεγονός της επίθεσης σε μικρά παιδιά που έκαναν ποδήλατο, σύμφωνα με τις καταγγελίες περιοίκων.

Δείτε τα βίντεο από τα σημερινά γεγονότα χωρίς λογοκρισία ΕΔΩ………

-Απίστευτες εικόνες αστυνομικής βίας και ξυλοδαρμού στη νέα Σμύρνη

-Βγαίνει ο κόσμος στους δρόμου-Έκρυθμη η κατάσταση.

Δείτε και το βίντεο από το OPEN:

-Νεαρός την ώρα που συζητά ήρεμα με αστυνομικό, στη Νέα Σμύρνη δέχεται αναίτια επίθεση από αφηνιασμένο συνάδελφο του αστυνομικού και ξυλοκοπείται άγρια.

Έκρυθμη η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη με πλήθος κόσμου στους δρόμους να διαμαρτύρεται για την πρωτόγνωρη αστυνομική βία σε μια από τις πιο ήρεμες και ήσυχες περιοχές της χώρας.

Υ.Γ. Αυτό που συνέβη σήμερα στη Νέα Σμύρνη είναι πραγματικά άνω ποταμών.

Το «olympia.gr» αποκάλυψε από την πρώτη στιγμή ότι έχουμε να κάνουμε με αδικαιολόγητη χρήση βίας και γενικότερα αδικαιολόγητη παρέμβαση της αστυνομίας σε ένα μέρος όπου υπήρχαν οικογένειες και Έλληνες πολίτες.

Έλληνες πολίτες που πραγματικά βγήκαν από τα ρούχα τους και πήραν τους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν. Διότι στην φωτογραφία που παραθέτουμε είναι σαφές ότι δεν μιλάμε ούτε για κουκουλοφόρους, ούτε για μπαχαλάκηδες, ούτε οπαδός του Κουφοντίνα.

Μιλάμε για απλούς Έλληνες πολίτες…

Και για να το θέσουμε διαφορετικά, σήμερα την ίδια ώρα αλλοδαποί έπαιζαν κρίκετ στο παλαιό Φάληρο και έξω από το μουσείο στην Αθήνα.

-Γιατί εκεί δεν υπήρξε παρόμοια  παρέμβαση, διότι η κοινή υπουργική απόφαση είναι σαφέστατη και απαγορεύει την διεξαγωγή ομαδικών παιχνιδιών οπουδήποτε κι από οποιονδήποτε;

-Είχε επιβληθεί η νομιμότητα δηλαδή σε όλες τις άλλες περιοχές και έμενε η Νέα Σμύρνη με τους πιτσιρικάδες που έκαναν ποδήλατο;

Μήπως εντέλει ισχύει αυτό που λέει η Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία είναι από τις πλέον έντιμες και ακέραιες δημοσιογραφικές φωνές στην Ελλάδα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here