ΕΚΡΗΞΗ Ανδρουλάκη: Για ποιο λόγο ήμουν υπό παρακολούθηση κύριε Μητσοτάκη;

0
122

Τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε το κινητό μου τηλέφωνο, την ίδια περίοδο μάλιστα που έγινε απόπειρα παγίδευσης του και με το λογισμικό Predator, που έχει τη δυνατότητα να σε βιντεοσκοπεί 24 ώρες το 24ωρο, η κυβέρνηση κατακλύζει με χυδαίες διαρροές τον δημόσιο διάλογο.

Έτοιμοι στο Μαξίμου να κηρύξουν τον πόλεμο στον Ανδρουλάκη

Κυκλοφορούν σενάρια εκτός πραγματικότητας εμπλέκοντας τρίτες χώρες ότι τάχα αυτές ζήτησαν την παρακολούθησή μου διασύροντας τη χώρα διεθνώς. Οι Πρέσβεις της Ουκρανίας και της Αρμενίας τους διέψευσαν δημόσια.

Παράλληλα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους.

Έφτασε στο σημείο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου. Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;

Η χώρα μας και οι θεσμοί της δεν αξίζουν αυτή την κατάντια για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης. Θα επαναλάβω λοιπόν το αίτημα να έρθουν όλα στο φως με διαφάνεια και σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με δική του απόφαση πέρασε η ΕΥΠ στην άμεση και αποκλειστική δικαιοδοσία του, ο οποίος άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο ώστε να διορίσει τον εκλεκτό του κ. Κοντολέων, οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις:

– Για ποιο λόγο ήμουν υπό παρακολούθηση;

– Ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιούν το κατασκοπευτικό «υπερόπλο» Predator στην Ελλάδα σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων για να συλλέξουν υλικό εκβιασμού προσώπων;

Nikos Androulakis (@androulakisnick) / Twitter

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το Ηχητικό με την προειδοποίηση Μαξίμου στον Ανδρουλάκη!…

Μείζον Πολιτικό Θέμα προκαλούν οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανός.

Χαρακτήρισε νόμιμη την παρακολούθηση Ανδρουλάκη από το κράτος και κάλεσε να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα μάθει μόνο ο ίδιος.

Που ξέρει ο Ρωμανός τα στοιχεία της ΕΥΠ;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: Ο κ. Νίκος Καραχάλιος πυροδότησε βόμβες με όσα είπε για τις Υποκλοπές.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Κόκκινο» και στον Κώστα Σαββόπουλο ο κ. Καραχάλιος ξεκίνησε την τοποθέτηση του εκφράζοντας την απορία «Πως είναι δυνατόν ένας υπάλληλος της ΝΔ, ο κ. Νίκος Ρωμανός να γνωρίζει τα στοιχεία για τις παρακολουθήσεις κατά του κ. Νίκου Ανδρουλάκη και να αφήνει και αιχμές για προσωπικές του υποθέσεις. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση είναι βόθρος»…είπε ο κ.Καραχάλιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code