ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Γονείς διαπομπεύονται στο Νηπιαγωγείο Εκάλης!!

0
510

Το παρακάτω μήνυμα που διαπομπεύει γονείς που αδυνατούν να πληρώσουν την ετήσια συνδρομή των 150 ΕΥΡΩ (!!) για τα παιδιά τους που φοιτούν στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ έχει συνταχθεί από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κι έχει σταλεί σε ΟΛΟΥΣ τους γονείς του σχολείου.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, η αδυναμία καταβολής ενός υπέρογκου ποσού ως συνδρομή σε σύλλογο νηπιαγωγείου (που δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή) να οδηγεί τους γονείς σε δημόσιο εξευτελισμό, είναι κάτι πολύ σοβαρό που θα πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για το συμβάν και να ενημερωθούν επίσης η Ένωση Γονέων Κηφισιάς και οι αντίστοιχοι φορείς της Παιδείας του Δήμου για τον απαράδεκτο κι εκβιαστικό τρόπο προσέγγισης ώστε να πάρουν επίσημη θέση. 

Επίσης, θα πρέπει να ερωτηθούν για το θέμα και οι εκπαιδευτικοί υπεύθυνοι του Νηπιαγωγείου.

Ειδοποίηση προς ταμιακά ανενημέρωτους γονείς

Αγαπητοί 6 γονείς…..6 μείνατε.

Για πολλοστή φορά, σας παρακαλώ μην αγνοείτε την υποχρέωσή σας για τις υπόλοιπες συνδρομές σας στον Σύλλογο Γονέων. Υποχρέωση που αναλάβατε στην αρχή του έτους, μπροστά στους υπόλοιπους γονείς, για έναν κοινό για όλους μας σκοπό. Την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου. Μην κάνετε τον ρόλο μου δυσάρεστο, τόσο σε εσάς πόσο μάλλον σε εμένα.

Η συνεχής σιωπή σας και απαξίωση απάντησης προς τους υπόλοιπους γονείς δεν διευκολύνει την θέση σας. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ…..

Το Σχολείο μας είναι μια μικρή κοινωνία. Δεν είναι ο ρόλος μου ούτε και θα ήθελα να σας εξηγήσω τα περί αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Διότι άμα χρειασθεί να σας το εξηγήσω, δεν θα το καταλάβετε. Διότι αυτό έχει δείξει η μέχρι τώρα υποτιμητική προς τους υπόλοιπους γονείς, αλλά και τον Σύλλογο Γονέων, στάση σας.

Έχουν μείνει μόνο δύο μέρες σχολείου. Παρακαλώ απαντήστε και ανταποκριθείτε στις ηθικές δεσμεύσεις σας.

Οι υπόλοιπες υποχρεώσεις μας είναι:

Καθαρισμός χαλιών
Χαρτικά, όπως βρήκαμε εμείς τα ανάλογα δωρεάν φέτος κατά την έναρξη του Σχολικού έτους
Αποθηκευτικός χώρος παιχνιδιών αυλής
Χλοοτάπητες παιδικής χαράς
Μελάνια εκτυπωτών και φωτοτυπικού

Ο Σύλλογος Γονέων δεν πρόκειται να κοινοποιήσει ονόματα με δική του πρωτοβουλία. Στον λεπτομερή ταμιακό απολογισμό του έτους προς τους υπόλοιπους γονείς όμως, θα φανούν.

Επιπροσθέτως, αυτή είναι και η τελευταία φορά που σας ΕΝΟΧΛΩ.

Άλλωστε μεγάλα «παιδιά» είμαστε……σε μια γειτονιά ζούμε.

Χρίστος Κ. Καραθανάσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here