ΕΚΤΑΚΤΟ! Έρχεται θεομηνία με ακραία πολικά φαινόμενα!!

0
321

Μετεωρολόγοι και επιστήμονες του εξωτερικού προειδοποιούν ότι το επόμενο διάστημα η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει σφοδρά προβλήματα με ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία πιθανότατα θα δημιουργήσουν πλημμύρες και ο κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές τονίζεται πως είναι πολύ μεγάλος.

Οι επιστήμονες της Ευρώπης, στηριζόμενοι σε στοιχεία αναφέρουν, πως θα χτυπηθούν από κύμα θεομηνίας, η Γαλλία, η Ελβετία, η Αυστρία, η Ιταλία, αλλά κυρίως η Ελλάδα, με αφετηρία στις 4 Νοεμβρίου.

Η Ελλάδα γύρω στις 6-7 Νοεμβρίου, θα χτυπηθεί από επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, περισσότερο από αυτές που σημειώθηκαν πρόσφατα στις 23 και 24 Οκτωβρίου, οι οποίες βούλιαξαν πολλές ελληνικές περιοχές και οδήγησαν πολίτες στο θάνατο.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα, θα συνοδεύονται με σφοδρούς νότιους ανέμους, χαλάζι και κεραυνούς.

Πυκνά χιόνια πρόκειται να σημειωθούν στα ορεινά τμήματα της κεντρικής Ευρώπης αλλά και στα βουνά της Ελλάδας, ενώ η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here