ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκτέλεση πειθαρχικής ποινής για 15νθήμερη αργία σε πέντε Δημοτικούς Συμβούλους που ανήκουν στο συνδυασμό Χιωτάκη!!

0
400

Μετά από την δημοσίευση στις 30/09/2016 της τελικής καταδικαστικής απόφασης του Γ΄Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας με την απόφαση 1647/16 για «15νθήμερη αργία» σε 22 πρώην και νυν Δημοτικούς Συμβούλους, με την κατηγορία της βαριάς αμέλειας, σχετικά με την πασίγνωστη «υπόθεση» του Κύπριου Χαράλαμπου Μαυρομμάτη, Κηφισιώτη που δεν το έβαλε κάτω και αφού το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς του στέρησε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την περιουσία του τα τελευταία 12 περίπου χρόνια….πήρε ο άνθρωπος τελικά την ικανοποίηση της καταδίκης των Δημοτικών Συμβούλων και ίσως μελλοντικά και μια μεγαλύτερη ικανοποίηση με τη μορφή αποζημίωσης.

Η απόφαση του ΣτΕ ήταν καταλυτική για το συνδυασμό του πρώην δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, αφού πέντε από τους οχτώ Δημοτικούς Συμβούλους που ανήκουν στο συνδυασμό του τίθενται σε αργία.

Η απόφαση αυτή διαβιβάστηκε στο γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς, σχετικά με την 15νθήμερη αργία …..της Άννας Κορογιαννάκη, του Στάθη Κύρλου, της Μαρίας Κεφαλά-Σαλματάνη, του Βασίλη Ξυπολυτά και του Αντώνη Μπιτσάνη, για βαριά αμέλεια. 

Στις 08/11/2016 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς ενημέρωσε γραπτώς τους ανωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους όπως με την λήψη της παρούσης εκτελεσθεί άμεσα η εν λόγω απόφασης με την πλήρη αποχή των από τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου για 15 ημερολογιακές ημέρες!! 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς η μείζων αντιπολίτευσης θα αναγκαστεί να παρουσιαστεί……«μειωμένη»!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here