ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αντιτρομοκρατική τις μεσημεριανές ώρες συνέλαβε τον Χριστόδουλο Ξηρό!

0
169

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο Χριστόδουλος Ξηρός ο οποίος κατεζητείτο από τη στιγμή που είχε αποδράσει μετά από άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές. Η σύλληψή του έγινε στην Αττική.

Από τις πρώτες πληροφορίες η αντιτρομοκρατική γύρω στις 1μμ έκανε έφοδο σε περιοχή της Νοτιοανατoλικής Αττικής και συγκεκριμένα κοντά σε μονοκατοικία επί της οδού Μερκούρη στην Ανάβυσσο και συνέλαβε τον Ξηρό την ώρα που περπατούσε!

Η σύλληψή του έγινε ένα χρόνο μετά την απόδρασή του καθώς πέρυσι στις αρχές Ιανουαρίου είχε παραβιάσει την 9ήμερη άδεια που του είχε δοθεί και εξαφανίστηκε. 

Τότε ο Ξηρός ντυμένος με μαύρα ράσα και παριστάνοντας τον ιερέα κατάφερε να διαφύγει από την περιοχή της Χαλκιδικής και να εξαφανιστεί κάπου στην Αθήνα, αφήνοντας πίσω στο πατρικό του σπίτι το κινητό του τηλέφωνο από το οποίο θα μπορούσε εύκολα να εντοπιστεί από τις διωκτικές αρχές.

Ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη, είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την απόδραση του. Αμέσως μετά το «παρών» που έδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της Νέας Καλλικράτειας, ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φόρεσε το μαύρο ράσο και με την βοήθεια συγγενικού του προσώπου έφτασε αργά το βράδυ στην Αθήνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκμυστηρευτεί την πρόθεσή του να αποδράσει από τη φυλακή στον αδελφό του Βασίλη. Τον τελευταίο καιρό οι αρχές είχαν εκφράσει φόβους για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα με την καθοδήγηση του Χριστόδουλου.

Ισως να τον παρακολουθούσαν και να τον συνέλαβαν σήμερα. Στις 21 Ιανουαρίου 2014 είχε εμφανιστεί με βίντεο για να δικαιολογήσει την απόδρασή του και να συνεχίσει τον αγώνα του.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για σημαντική επιτυχία της Αστυνομίας που μπορεί να έχει και……αντίκτυπο στην προεκλογική περίοδο.

Υ.Γ. Η κυβέρνηση που είχε συλλάβει την πρώτη φορά τον Χριστόδουλο Ξηρό, στις επόμενες εκλογές…..είχε πάει σπίτι της!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here