ΕΚΤΑΚΤΟ-Η δημοφιλία Τσιόδρα τρομάζει τον Μητσοτάκη. Είναι πιο δημοφιλής στις δημοσκοπήσεις από τον πρωθυπουργό.

0
550

Δυο δημοσκοπήσεις τάραξαν τα ήρεμα νερά της κυβέρνησης. Εκεί που ο Μητσοτάκης έπαιζε μόνος χωρίς πολιτικό αντίπαλο ξαφνικά μπήκε σφήνα ο Τσιόδρας που όχι απλώς χαίρει της αποδοχής και της εκτίμησης των ψηφοφόρων αλλά κυριολεκτικά σαρώνει με ποσοστά δημοφιλίας που ο Μητσοτάκης δεν έχει δει ούτε στον ύπνο του στην κυριολεξία.

Αν λοιπόν τις επόμενες μέρες δείτε κάποια νέα προσπάθεια υποβάθμισης του Τσιόδρα, ξέρετε ήδη το γιατί.

Έτσι εξηγείται και γιατί στα περισσότερα κανάλια παρόλο που οι ανακοινώσεις του Τσιοδρα κάνουν φοβερή τηλεθέαση, κόβονται στη μέση, καθώς δείχνουν μόνο το πρώτο μέρος της σύντομης γενικής του τοποθέτησης και κόβουν την μετάδοση μετά όταν απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Δεν το κάνουν τυχαία. Κάποιος τον ψαλιδίζει…

Πηγή: olympia.gr

Υ.Γ. Επικοινωνία Βαρθολομαίου-Τσιόδρα: Οι ευχές του Πατριάρχη για τον αγώνα του κατά του κορωναϊού.

Υ.Γ.1. Σωτήρης Τσιόδρας: Καθημερινά στο πλευρό των νοσηλευτών – Οι φωτογραφίες που συγκινούν.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι ο άνθρωπος που έχει  καταφέρει να κάνει όλη την Ελλάδα να κρέμεται από τα χείλη του κάθε  απόγευμα στις 6 για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις του κορωνοϊού στη χώρα μας!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή και παλεύουν καθημερινά να κάνουν τους ανθρώπους καλά με κίνδυνο να νοσήσουν και οι ίδιοι. 

Ο λοιμωξιολόγος βρέθηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» και μίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές για τη δύσκολη μάχη που δίνουν όλοι κατά του κορνοϊού.

Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» επαναλειτούργησε τις τελευταίες εβδομάδες και σε αυτό νοσηλεύονται ήπια κρούσματα του κορωνοϊού, ώστε να «ανακουφίζονται» τα νοσοκομεία αναφοράς.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με αγάπη από την ημέρα που βρέθηκε ο καθηγητής Τσιόδρας στο νοσοκομείο λοιμωδών Αγία Βαρβάρα και όπως μετέφερε φίλος του ανθρώπου που τις τράβηξε και τις δημοσίευσε (δημόσια) στο facebook ο Σωτήρης Τσιόδρας βρίσκεται εκεί κάθε μέρα για να τους κάνει μαθήματα, να τους συντονίσει, να εμψυχώσει τους ασθενείς και μετά ακολουθεί η ενημέρωση στους Έλληνες.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here