ΕΚΤΑΚΤΟ – Κλείνουν όλα τα σχολεία της χώρας για 14 ημέρες.

0
344

Οι επίσημες δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για το κλείσιμο όλων των σχολείων της χώρας.

Προτάσεις  του Αλέξη Τσίπρα για τον Κορωνοϊο.

Γενναία μέτρα για την στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην ραγδαία εξάπλωση του ιού στη χώρα μας ζήτησε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Εν τω μεταξύ το 3ο Λύκειο Κηφισιάς στις Αδάμες τελούσε ήδη υπό κατάληψη  ώστε να ληφθούν μέτρα εναντίον του κορονοϊού, λόγω του περιστατικού που υπήρξε στο σχολείο τις προηγούμενες ημέρες με την βεβαιωμένη ασθένεια γονέα αλλά και την επιστροφή μαθητή από την Βόρεια Ιταλία, έστω και αν και στις δύο περιπτώσεις η διεύθυνση του Λυκείου είχε πάρει μέτρα απομόνωσης των μαθητών και απολύμανση των αιθουσών.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Υπουργού ο διευθυντής του 3ου ΓΕΛ Κηφισιάς, Ηλίας Κούτσικος, σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο χαιρέτησε την απόφαση και υπενθύμισε στους μαθητές πως όπως μέχρι σήμερα εφάρμοζαν τα προληπτικά μέτρα στο σχολείο να συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες.

Αντίστοιχα και η πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Ρένα Πολίτη, η οποία είναι διευθύντρια στο Γυμνάσιο Δροσιάς ανήρτησε πως τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της όλης της χώρας κλείνουν για 14 ημέρες. Μένουμε σπίτι, περιορίζουμε τη διασπορά του κορωνοϊού!!

Σε αναμονή ανακοίνωσης των δραστηριοτήτων του Δήμου Κηφισιάς, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε την αναβολή των διαλέξεων από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη 12/03/20.

Προς ενημέρωσή σας…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here