ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Ακούμπησαν την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

0
131

Με την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» φαίνεται πως συνδέονται τα όπλα που κατασχέθηκαν στο σπίτι στον Χολαργό, που ερεύνησαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια της ευρείας επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την μέχρι τώρα βαλλιστική εξέταση σε Καλάσνικοφ, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σπίτι, που βρίσκεται επί της οδού 17 Νοέμβρη 57 στον Χολαργό, έχει προκύψει ταύτιση του ενός όπλου με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία σε κατάστημα ψυχαγωγικών-τεχνικών παιγνίων στον Χολαργό, που έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2019.

Επίσης, ένα ακόμα Καλάσνικοφ ταυτοποιήθηκε ότι είναι εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στις εξής τρομοκρατικές ενέργειες, την ευθύνη για τις οποίες έχει αναλάβει η «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

Ένα από τα λάθη των μελών της οργάνωσης φαίνεται πως είναι ότι διατηρούσαν μία γιάφκα με τον οπλισμό τους, κοντά στο σημείο όπου είχαν κάνει τη ληστεία στον Χολαργό.

Επίσης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 46χρονος φέρεται να είχε σημαντικό ρόλο σε μία κατάληψη, που εκκενώθηκε στα τέλη του Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code