ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Ολαντ παρέδωσε απόρρητη έκθεση για το Grexit σε Ρέντσι και Ραχόι!

0
172

Ένα από τα στοιχεία που άλλαξαν άρδην την στάση της Γαλλίας στο Ελληνικό ζήτημα είναι η απόρρητη έκθεση που συνέταξε πασίγνωστη εταιρεία για λογαριασμό του κυβερνώντος κόμματος…..σχετικά με τις συνέπειες του Grexit για την Γαλλία.

Τα στοιχεία της έκθεσης όχι μόνον συγκλόνισαν τον Ολάντ αλλά τον υποχρέωσαν να την διαβιβάσει τόσο στην αξιωματική αντιπολίτευση, όσο και στους Ρέντσι-Ραχόι.

Η έκθεση τεκμηριώνει οτι ένα Grexit θα λειτουργούσε προς όφελος της Γερμανικής οικονομίας με συνέπειες που θα θύμιζαν πολεμική εισβολή για Ιταλία, Ισπανία και την πλήρη παράδοση της Γαλλίας στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με το RA της έκθεσης ένα Grexit:

-Θα οδηγούσε στην μαζική απώλεια καταθέσεων από τις Ιταλικές τράπεζες καθιστώντας αναγκαία την επιβολή Capital Controls. Προσοχή, δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ιταλίας, που θα ήθελε η πλειοψηφία των Ιταλών, αλλά απόλυτη οικονομική εξόντωση και καταστροφή της Ιταλικής βιομηχανίας ειδικά των τομέων που λειτουργούν ως SKD φέρνοντας στοιχεία από την Άπω Ανατολή.

-Θα ακολουθούσε η Ισπανία πρώτα με επίθεση από τις αγορές και αμέσως μετά εκροή των καταθέσεων παρά την προσπάθεια στήριξης που θα έκανε το Βερολίνο.

-Θα κλονιζόταν η Γαλλία ως τρίτο σύμπτωμα και πολιτικά θα παραδιδόταν στο Βερολίνο με άσχημες συνέπειες για την οικονομία και κυρίως για τον γαλλικό δημόσιο τομέα.

Σύμφωνα με την έκθεση, ένα Grexit θα γέμιζε τα ταμεία της Γερμανίας κυρίως από τις εκροές κεφαλαίων από τις τράπεζες του Νότου, ενώ οι ρυθμοί ανάπτυξης της θα απογειώνονταν λόγω της υποτίμησης του Ευρώ έναντι του δολαρίου αλλά κυρίως των δις ζεστού χρήματος που θα συνέρεε σε επενδυτικά προϊόντα της γερμανικής οικονομίάς.

Με απλά λόγια, ο Ολάντ ενημέρωσε αντιπολίτευση και Ρέντσι-Ραχόι πως ένα Grexit ισοδυναμεί με την απόλυτη καταστροφή και είναι ενδεχομένως δόλιο σχέδιο της Γερμανίας.

Γι’ αυτό και η άρδην μεταστροφή και υποστήριξη στην Ελλάδα. Ειδικά του Ραχόι.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here