ΕΚΤΑΚΤΟ: KOKKΙΝΟΣ συναγερμός σε ΕΥΠ και Ασφάλεια για την σύλληψη των εγκληματιών/πρακτόρων που κατακαίνε όλη την Ελλάδα.

0
169

KOKKΙΝΟΣ συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΥΠ και Κρατική Ασφάλεια για να εντοπίσουν την οργανωμένη εγκληματική συμμορία που εκτέλεσε το βρόμικο συμβόλαιο παραδίδοντας στις φλόγες την Αττική και την Ζάκυνθο.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μιλούν πλέον με βεβαιότητα για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών και στην κατεύθυνση αυτή έχουν κινητοποιηθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, γιατί δεν αποκλείεται να έχουν μπει στο στόχαστρο και άλλες περιοχές της χώρας.

Οι φωτιές στον Κάλαμο, τον Βαρνάβα και την Ζάκυνθο είναι καθαρά εγκληματικές ενέργειες.

Η εκτίμηση που κυριαρχεί αποκλείει το ενδεχόμενο οι πυρκαγιές να είναι έργο οικοπεδοφάγων. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο το οποίο για να εκτελεστεί απαιτεί μεθοδικότητα συνωμοτικότητα και πολυάριθμη ομάδα δράσης.

Μάλιστα κάποιοι αξιωματικοί κάνουν λόγο για πρακτορική δουλειά, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το γεγονός ότι έχουν κινητοποιηθεί όλα τα κλιμάκια της ΕΥΠ, αποκαλύπτει τη σοβαρότητα της υπόθεσης και τη στόχευση στο σκοτεινό κόσμο των μυστικών υπηρεσιών.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι διαρροές από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη τα οποία κάνουν λόγο για ύποπτο παράκεντρο από την Ελλάδα ή το εξωτερικό που κρύβεται πίσω από τις πυρκαγιές.

Όλο το σχέδιο εμπρησμού της χώρας σε μια ΦΩΤΟ…..

Όπως αποκάλυψε στην «kontranews» κορυφαίος υπουργός, η τεχνογνωσία και η μεθοδολογία που ακολούθησαν οι εμπρηστές δείχνει επαγγελματίες.

Στην κυβέρνηση επικρατεί ανησυχία για το ενδεχόμενο συνέχισης των στοχευμένων πυρκαγιών, για αυτό οι εντολές που έχουν δοθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες είναι να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα για τον εντοπισμό της εγκληματικής συμμορίας που παρέδωσε τη χώρα στις φλόγες.

Πάντως σε περίπτωση συλλήψεων η τιμωρία των εγκληματιών θα πρέπει να είναι παραδειγματική. Η κοινωνία βράζει στην κυριολεξία και ζητάει να «κρεμαστούν» αυτοί που παρέδωσαν την Αττική και την Ζάκυνθο στις φλόγες.

Ο κόσμος είναι αγριεμένος και αποφασισμένος να λιντσάρει στην κυριολεξία τη συμμορία από τους Νέρωνες που κατέκαψε τη χώρα.

Σε επίπεδο ελέγχου των πυρκαγιών οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ρίξει στη μάχη όλα τα επίγεια και εναέρια μέσα.

Μαζί με τους επαγγελματίες πυροσβέστες αγωνίζονται και χιλιάδες εθελοντές με ότι μέσο διαθέτει ο καθένας για να σταματήσουν την πύρινη λαίλαπα.

Υ.Γ. Για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών με στόχο την αποσταθεροποίηση είχε κάνει λόγο και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε πει ότι «πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο στην Ζάκυνθο, όπως αυτά που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες σε Αθήνα και Κύθηρα» και επεσήμανε: 

«Μόνο χθες στην Ζάκυνθο είχαμε 15 εστίες συγχρόνως. Αν δεν είναι αυτό οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών, τότε τι είναι;».

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here