Ελλάδα-Ισπανία 86-70: «Πάρτι» στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με τρομερό Αντετοκούνμπο!

0
293

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός και η Εθνική επικράτησε 86-70 των «Φούριας Ρόχας» στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι μεγάλο στο Eurobasket 2022.

Ο «Greek Freak» έδωσε μια μοναδική παράσταση και μετέτρεψε σε «πάρτι» το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο κόσμος έδωσε βροντερό «παρών» στο ΟΑΚΑ και οι διεθνείς τον αντάμειψαν με μια απολαυστική εικόνα.

Ελλάδα – Ισπανία 86-70: Μοναδική παράσταση με υπογραφή Αντετοκούνμπο - ellada – ispania 86-70: monadiki parastasi me ypografi antetokounbo

Πρωτοστάτης σε αυτό ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μέτρησε 31 πόντους (7/10βολ., 9/10διπ., 2/3τρ.), 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε μόλις 20’33’’.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί και ρεκόρ καριέρας, όσον αφορά στις εμφανίσεις του με τη «γαλανόλευκη».

Οι διεθνείς χάρισαν άπλετο θέαμα στις 17.000 φίλων της Εθνικής μας ομάδας που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό κέντρο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για να στηρίξουν την προσπάθειά της, παίρνοντας μία εντυπωσιακή νίκη.

Μολονότι ήταν μόνο το πρώτο φιλικό και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει ακόμα δουλειά, έδειξε μια εικόνα που άφησε υποσχέσεις.

Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι η αγάπη που έλαβε από τους 16.000 θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, καθώς πήρε ώθηση για τη συνέχεια. Ελλάδα και Ισπανία θα αναμετρηθούν και πάλι την Πέμπτη (11/08), αυτή τη φορά στη Μαδρίτη.

Τα highlights από τη φιλική νίκη της Εθνικής με πρωταγωνιστή τον Γιάννη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here