Ελληναράδες για πάντα!…

0
393

Καθυστερήσαμε να δημοσιεύσουμε το κείμενο που ακολουθεί, επειδή ελπίζαμε, ότι θα αντιληφθούν ΟΛΟΙ την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αλλά δυστυχώς εμφανίστηκαν αρκετοί ανυπάκουοι «εξυπνάκηδες» (υπεράνω των νόμων) και μερικοί γελοίοι στο Ιντερνέτ με διάφορα fake news, με κριτικές ότι πρόκειται περί Δικτατορίας και με πολλές άλλες ανάλογες «σοφιστείες».

Δώστε τώρα όλη σας την προσοχή…Δεν θέλουμε να είμαστε επιθετικοί. Δεν έχει νόημα. Είναι όμως μεγάλη ανάγκη!

Η βλακεία είναι ανίκητη, όταν δε συνοδεύεται από άγνοια της Ελληνικής γλώσσας, και ημιμάθεια, γίνεται ένα ισχυρό κοκτέιλ εναντίον της λογικής, που είναι αδύνατον, να αντιμετωπιστεί.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Από την Τρίτη η Κυβέρνηση έκλεισε τα σχολεία, για να αποφευχθούν οι συναθροίσεις .

Και από την Τετάρτη, γέμισαν οι παιδικές χαρές και οι καφετέριες, λες και τους είπαν, «πάτε διακοπές, και μέχρι να γυρίσετε εμείς θα έχουμε εξαφανίσει τον ιό».

Την Πέμπτη κλείνουν τις παιδικές χαρές, και την Παρασκευή τις καφετέριες.

Και το Σάββατο ο Έλληνας, ξαμολιέται στις παραλίες, και στις αλάνες, σύμμαχος ο καλοκαιρινός καιρός, παρέες- παρέες , και όχι μόνο «συναθροίζεται», αλλά βάζει και τα κοντομάνικα, και τα μαγιό και βουτάει στη θάλασσα, μήνα Μάρτη!….

Ο πραγματικά υπέροχος κ. Τσιόρδας, μάταια φωνάζει μέρες τώρα, ότι «στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν σταδιακή μόλυνση του πληθυσμού, ώστε να αντέξει το σύστημα υγείας», φαίνεται όμως ότι  η  άγνοια της γλώσσας είναι παντοδύναμη.

Ο Έλληνας, λένε είναι απείθαρχος. Λάθος! Ο Έλληνας είναι ανόητος, με την ακριβή έννοια της λέξης, δηλαδή χωρίς νόηση.

Ακούστε  λοιπόν,  φίλες και φίλοι  μερικές αλήθειες που σας τις λένε, αλλά εσείς, ή δεν τις καταλαβαίνετε  ή το παίζετε «μάγκες».

1.Η επιδημία υπάρχει, είναι  πάρα πολύ μεταδοτική, και προκαλεί και θάνατο.

2.Στόχος των μέτρων είναι να μεταδοθεί  με όσο το δυνατόν μικρότερη ταχύτητα, ώστε να προλαβαίνουν τα νοσοκομεία να περιθάλπουν τους ασθενείς. Γιατί αν εσύ, βοηθάς με τον τρόπο σου να μεταδοθεί με ταχύτητα ο ιός, τότε στα νοσοκομεία, όταν θα χρειαστεί να πάνε σε ΜΕΘ τρεις ασθενείς, και υπάρχει μόνο ΜΙΑ ΜΕΘ, διαθέσιμη, τότε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ  οι γιατροί θα διαλέξουν τον ΕΝΑ, και θα αφήσουν τους άλλους  δύο εκτός ΜΕΘ, κι ας πεθάνουν. Ότι ακριβώς συμβαίνει στην Ιταλία.

3.Η κ. Μέρκελ είπε, ότι στην Γερμανία θα μολυνθεί το 60% του πληθυσμού.

Ο κ. Τσιόρδας για την Ελλάδα, μας λέει ότι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αν το πετύχουμε, θα μολυνθεί μόνο το 10 με 15% του πληθυσμού.

Ξέρετε πόσος είναι ο πληθυσμός της Ελλάδας; Έχειτε καταλάβει τι λέει ο άνθρωπος προσπαθώντας, να μας ξυπνήσει με ευγένεια;

Ότι πράγματι θα πρόκειται για παγκόσμια επιτυχία, αν στην Ελλάδα μολυνθούν, ΜΟΝΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Να υποθέσουμε, ότι αυτά τα έχετε καταλάβει;

Και παρ’ όλα αυτά, όχι μόνο δεν μένετε σπίτι, αλλά επί πλέον, βγαίνετε και πάτε για μπάνιο Μάρτη μήνα, ή ξεντύνεσαι στις παραλίες, και κόβεις βόλτες, είκοσι πόντους απόσταση, ο ένας από τον άλλον, με κοντομάνικα; Με πιθανότητα ακόμη και να κρυώσεις ή να πάθεις κοινή γρίπη;

Δηλαδή προκαλείτε, τους εποχιακούς ιούς, τα κρυολογήματα και τους εποχιακούς πυρετούς, που θα σε βρούνε λόγω της ανοησίας σου, να επιβαρύνουν ΑΚΟΜΑ πιο πολύ το σύστημα Υγείας, έτσι που και αυτή η μία ΜΕΘ, που θα υπήρχε, με τη δική σας  ανοησία, να μην είναι πια διαθέσιμη για αυτούς που θα πάθουν πνευμονία.

Και βέβαια αυξάνετε και τη διάδοση του ιού, με τις στενές παρέες, και τις «συναθροίσεις», λέξη που αμφιβάλλω αν την καταλαβαίνετε.

Δεν την καταλαβαίνετε φίλες και φίλοι, γιατί αν την καταλαβαίνατε, όταν σας είπαν στο κρεοπωλείο σήμερα, να μπαίνετε ένας – ένας  μέσα, δεν θα κάνετε ουρά απ έξω, όντας σε απόσταση αναπνοής  ο ένας με τον άλλον και πιάνοντας κουβέντα, που σημαίνει τα σταγονίδια του ενός κατ ευθείαν  στο πρόσωπο του άλλου!…

ΑΚΟΥΣΤΕ  λοιπόν φίλες και φίλοι:

Από τον ιό, θα προσβληθούν στη Ελλάδα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πάνω από ΕΝΑ εκατομμύριο άνθρωποι, μάλλον και εσύ!

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ  σας ζητάει να πάρετε μέτρα, ώστε να αρρωστήσουμε λίγοι-λίγοι, για να μπορεί το σύστημα υγείας, να μας περιθάλπει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σας ζητάει να βοηθήσετε να καθυστερήσουμε τη διάδοση του ιού, ώστε να προλάβει ενδεχομένως, να βρεθεί φάρμακο ή εμβόλιο.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σας ζητάει, να δράσετε, ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, όχι σαν άτομο, ούτε σαν «γιαλαντζί» επαναστάτες, αλλά σαν μέλος μιας κοινωνίας, και να υπακούσετε στις οδηγίες και τις συμβουλές των ειδικών, για να μπορέσουν να σωθούν οι άνθρωποι, που θα χρειαστεί να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν θα σας δικάσει, αν εξ αιτίας της δικής σας «μαγκιάς» ή «επιπολαιότητας», πεθάνουν αρκετοί παραπάνω, είναι όμως πολύ πιθανόν, να κτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο, όταν φτάσει η στιγμή που θα έχετε τον πατέρα σας στο Νοσοκομείο με τον ιό, και σας πει ο γιατρός «δεν υπάρχει ΜΕΘ, μία μόνο που έχουμε θα την διαθέσουμε για  έναν νέο σε ηλικία!».

Εκείνη την ώρα, φίλες και φίλοι, δεν θα υπάρχει, το «Συγνώμη δεν είχα καταλάβει», εκείνη την ώρα, η σημερινή σου ανυπακοή, θα είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ και αμετάκλητα, ο δολοφόνος του πατέρα σας!….

Δεν πιστεύουμε, ότι θα αλλάξετε συμπεριφορά, φίλες και φίλοι Ελληνάρες. Γιατί η βλακεία συνδυασμένη με ημιμάθεια και «μαγκιά», είναι  πραγματικά δολοφονικό μείγμα.

Δεν είστε επαναστάτες, δεν ξέρετε περισσότερα εσείς και αν δε θέλετε να έχετε τύψεις, πως γίνατε οι υπαίτιοι να πεθάνουν άνθρωποι, κάτσε σπίτι σας επιτέλους!

ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερο μπορείτε!…Θα ΣΩΣΕΤΕ ανθρώπους και ίσως η Ελλάδα μας, να βγει έτσι η ΠΡΩΤΗ χώρα σ’ αυτόν τον φοβερό αγώνα!

Πηγή: Αναγνώστης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code