Ελληνοαμερικάνος πράκτορας της CIA που ξεσκέπασε την τουρκική υποκρισία!

0
253

Με 40-50 εκατομμύρια δολάρια το μήνα και με ετήσιο τζίρο 500 εκατομμύρια τον χρόνο, διακινείται το παράνομο πετρέλαιο από την Συρία και το Ιράκ μέσω Τουρκίας στο τουρκικό λιμάνι του Τζευχάν της Μεσογείου και από εκεί στους διάφορους «πρόθυμους» πελάτες. Τα κέρδη μοιράζονται οι Τούρκοι και οι Τζιχαντιστές.

Όλα αυτά από μια εμπιστευτική αναφορά στις 30/10/15 του Ελληνοαμερικανού πρώην πράκτορα της CIA, Τζον Κυριακού και νυν κορυφαίο στέλεχος της Επιτροπής των Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, με την οποία ο Κυριακού κυριολεκτικά «ξεσκέπαζε» όλο αυτό το παράνομο πάρε-δώσε του καθεστώτος Ερντογάν με τους δολοφόνους Τζιχαντιστές.

Ο 50χρονος Τζον Κυριάκου, ένα από τα ικανότερα στελέχη της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, που υπηρέτησε στην Αθήνα έγινε πρωτοσέλιδο το 2007 με την συνέντευξή του στο ABC News, όταν έγινε ο πρώτος άνθρωπος με γνώση του προγράμματος των βασανιστηρίων της CIA, που αποκάλυψε ότι τα βασανιστήρια, (συμπεριλαμβανομένων και των εικονικών πνιγμών), ήταν η επίσημη πολιτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Η συνέχεια ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here